COVID-19. Cum se curăţă produsele cumpărate de la magazin pentru a ne feri de noul coronavirus

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
COVID-19. Cum se curăţă produsele cumpărate de la magazin pentru a ne feri de noul coronavirus
Externe 04 Aprilie 2020 / 13:12 1531 accesări
Curățare, Covid-19

Curățare, Covid-19

Alimentele şi restul produselor pe care le cumpărăm de la magazin în această perioadă pot fi infectate cu noul coronavirus, de aceea specialiştii spun că este important să le curăţăm cu atenţie atunci când ajungem acasă.

Doctorul aerican Sanjay Gupta a explicat care este cea mai bună metodă de a ne proteja de virusul care poate persista pe cutiile de plastic sau hârtie în care sunt ambalate produsele pe care le cumpărăm.

Potrivit acestuia, odată de am ajuns acasă cu sacoşa de cumpărături, trebuie să ne punem mănuşi pe mâini şi să începem să curăţăm ambalajele. Datele pe care le avem până acum arată că virusul poate persista pe plastic sau carton până la 24 de ore, de aceea este important să le curăţăm înainte de a le depozita la noi în casă.

Curăţarea se face foarte simplu, cu un şerveţel umed care conţine orice fel de detergent.

Doctorul Gupta spune că nu este nevoie să folosim niciun fel de produse speciale, şerveţelele pe care le avem în casă sunt suficiente. De asemenea, nici nu este nevoie să insistăm foarte mult pe suprafeţele pe care le curăţăm, deoarece virusul este destul de sensibil şi uşor de îndepărtat.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1183 secunde