„Crăiasa zăpezii” vine la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Crăiasa zăpezii” vine la Constanța

Cultură 22 Iunie 2016 / 17:12 1970 accesări

În zilele caniculare ale lui Cireșar, gândul zboară la răcoarea munților acoperiți de zăpadă. Pentru cei care vor să simtă magia iernii la peste 35 de grade Celsius, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” are o surpriză, sub forma unei invitații la premiera baletului „Crăiasa zăpezilor”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 iunie, de la ora 19.00, la sala TNOB. Regia și coregrafia spectacolului sunt semnate de Horațiu Cherecheș, iar scenografia este creația Nataliei Kornilova. Muzica baletului în două acte este semnată de Jean Sibelius și Edvard Grieg.

Din distribuția spectacolului fac parte: Irina Ganea-Mihaiu, Adrian Mihaiu, Mayu Takahashi, Francesco de Benedictis, Ayaka Kishi, Jin Mizutani, Amalia Mîndruțiu, Ryan Brown, Mizuki Kubota, Daia Kashiwaba, Nozomi Miura, Cezar Buculei, Bogdan Bîrsănescu, Jem Trim, Yuria Soeta, Andrada Dedu, Cosmin Adrian și Mihai Pâslaru.

Biletele pentru acest spectacol, care pune punct stagiunii coregrafice 2015-2016, au prețuri de 25, 30 și 40 de lei. Elevii, studenții și pensionarii vor plăti pe un bilet 20 de lei.

Citește și:

Eterna poveste de iubire din Verona, de la Constanța în Ungaria12