Createria Summer Edition. O întâlnire cu designeri de modă români

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mamaia Nord, la sfârșit de august Createria Summer Edition. O întâlnire cu designeri de modă români
Divertisment 12 August 2019 / 12:11 1888 accesări 0 comentarii

În perioada 22 - 23 august, în Mamaia Nord,designeri români vor interacționa la nivel social, își vor exprima identitatea și viziunea și, desigur, vor devoala povești din culise.

Createria este un concept prin care se dorește reunirea designerilor și brandurilor românești, expunerea noilor tendințe în materie de creație și design și, nu în ultimul rând, dezvoltarea unei relații creator - public.

Conceptul, materializat inițial printr-un proiect demarat în 2018, la Constanța, are la această ediție o alcătuire perfectă pentru vacanță și mare: ziua - shopping, noaptea - party, numeroase surprize, idei de cadouri pentru toamna care se apropie, bijuterii, cosmetice, articole vestimentare și un party pe care organizatorii îl anunță a fi de pomină.

Createria înseamnă două zile de shopping și socializare, cu zeci de designeri și creatori contemporani din Cluj, București, Iași, Constanța și Alba Iulia - Ovidiu Pop, Dana Tanase, Parlor, 2 Noduri, Maria Marinescu, Koa Concept, Concept a Trois, CrissMiss, Veronica Frisan, Alina Avram, Belmonton, Antante, Andrea Szanto, The FFactor Tshirts, Reena Fine Jewelry sau Otto Kunstantin.

Conceptul Createria Social este dezvoltat ca un "spațiu social de joacă alternativ" (social playground), menit să creeze legături printr-o serie de evenimente de amploare dedicate artei în toate formele sale, dar și antreprenorilor. Proiectul a demarat în 2018, în Constanța.

Createria Fair "Summer Edition" se va desfășura în zilele 22-23 august la Marttinez Beach (Mamaia Nord), cu începere de la ora 15:00.Pagina a fost generata in 0.1521 secunde