Creditul rapid cu 0 comisioane de la Provident te pregătește pentru reduceri!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Creditul rapid cu 0 comisioane de la Provident te pregătește pentru reduceri!

Economie 06 Noiembrie 2020 / 16:47 505 accesări

Black Friday dă anual tonul celor mai senzaționale promoții din an. Cu această ocazie, majoritatea magazinelor oferă reduceri masive la diverse produse – începând de la cele alimentare până la haine și continuând cu nelipsitele gadgeturi sau electrocasnice.

Astfel, nu e de mirare că există cel puțin un lucru pe care ai dori să ți-l cumperi de Black Friday. Poate o tabletă pe care să o împarți și cu cei mici sau o nouă mașină de spălat? Ori, de ce nu, ambele? În plus, se apropie sarbătorile de iarnă și probabil ai intuit deja faptul ca acesta ar fi momentul ideal pentru a cumpăra celor dragi cadouri la reducere.

Așadar, pentru că lista ta de cumpărături de Black Friday se poate extinde, pentru a profita de cât mai multe oferte, poți solicita un credit rapid promoțional de la Provident. Special conceput pentru tine în această perioadă, astfel încât să te bucuri de sezonul reducerilor pe deplin, noul împrumut de la Provident te pregătește pentru marele shopping.

Credit rapid cu 0 comisioane – ia acum ce-ai plănuit tot anul!

E timpul să-ți duci planurile la bun sfârșit cu un credit rapid special:

  • zero comisioane;
  • sume între 1.000 și 3.000 de lei;
  • rate fixe săptămânale începând de la doar 21,71 lei (din care – comision unic aferent serviciului auxiliar și opțional de gestionare la domiciliu a creditului, 0.00 lei).

Perioada promoției Provident este 27.10.2020 - 29.11.2020, iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

În România, Black Friday va debuta anul acesta pe data de 13 noiembrie. Chiar dacă este foarte probabil să existe două weekend-uri consecutive de mari promoții, sub denumirea generică de Black Weekend 2020, goana după reduceri este foarte mare, iar startul sezonului e tot mai aproape de la o zi la alta.

Așadar, pentru a prinde toate reducerile, dispunând de suficienți bani la momentul respectiv, optează acum pentru varianta unui credit rapid cu gestionare la domiciliu. Un reprezentant Provident va veni acasă la tine și îți va înmâna banii cash în maximum 48 de ore. Ulterior, respectând toate normele și regulile sanitare anti COVID-19, acesta te va vizita periodic pentru colectarea ratelor.

Acest serviciu, opțional și auxiliar, a fost lansat în premieră pe piața din România de către instituția financiară nebancară Provident. Un alt avantaj major al companiei constă în condițiile minime pe care trebuie să le îndeplinești pentru obținerea unui credit rapid:

  • Cetățenie română;
  • Persoană majoră;
  • Adresă de domiciliu sau reședință pe teritoriul României;
  • Venit fix minim lunar de 300 de lei, dovedibil (prin intermediul adeverinței de salariu, talonului de pensie sau al raportului de la ANAF pe care-l poate obține Provident, cu acordul tău);
  • Un număr de telefon valabil.

Ai nevoie de un credit rapid pentru a cumpăra tot ce-ți dorești de Black Friday? Sună acum la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 și întreabă de împrumutul cu 0 comisioane, care te pregătește pentru reduceri. Alternativ, poți aplica online, pe site-ul Provident.ro. Unul dintre reprezentanții companiei te va contacta în aproximativ 30 de minute.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.4156 secunde