Creează un decor de vis pentru afacerea ta! Cum să alegi mobilierul HoReCa pentru a fideliza clienții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Creează un decor de vis pentru afacerea ta! Cum să alegi mobilierul HoReCa pentru a fideliza clienții
Economie, Turism 12 Iulie 2019 / 08:59 1879 accesări 0 comentarii

Ambientul pe care îl creezi într-un hotel, restaurant sau cafenea joacă un rol foarte important pentru atingerea succesului în afacerea ta. Este esențial să alegi piese de mobilier HoReCa de calitate superioară care să spună o poveste, pentru că, în acest mod, vei avea un spațiu inedit și confortabil de care clienții tăi își vor aminti cu drag.

Succesul unei afaceri din acest domeniu depinde mult și de modul în care este prezentată, iar de aceea trebuie să alegi cu grijă piesele de mobilier HoReCa. Acestea pot face diferența între servicii de înaltă calitate și servicii obișnuite.

Pentru a personaliza spațiul în care se desfășoară afacerea ta, apelează la un producător de încredere. Magazinul online Albertacasa.ro îți pune la dispoziție piese de mobilier HoReCa lucrate din lemn masiv de calitate superioară. Mobila este rezistentă și realizată cu atenție până în cele mai mici detalii, astfel încât afacerea ta nu va ramane neobservată.

Fie că deții un hotel, restaurant sau cafenea, clienții vor fi dispuși să plătească pentru cele mai bune servicii, dacă ambientul pe care l-ai creat este unul deosebit. Aspectul pieselor de mobilier contează, iar un cadru ambiental plăcut va atrage întotdeauna mai mulți clienți, drept urmare alege cu grijă mobila și creează un decor care să rămână întipărit în mintea clienților tăi.

În plus, afacerile în sectorul HoReCa își promovează serviciile cu ajutorul imaginii, acesta fiind încă un motiv pentru care e important să investești în decor. Pentru clienți contează ca spațiul în care își petrec timpul liber să fie frumos amenajat și să le ofere confort.

Piesele de mobilier pentru HoReCa se împart în trei categorii:

1. Săli de așteptare, conferințe, amfiteatre, săli de curs, teatre

Dacă ești în căutarea mobilei pentru această categorie, pe site-urile magazinelor de specialitate vei găsi fotolii elegante, oglinzi cu forme abstracte, canapele și colțare confortabile, scaune de spectacole, banchete tip club și mese de cafea. Atunci când alegi piesele de mobilier pentru amenajarea sălilor de așteptare, optează pentru rețeta perfectă: funcționalitate, ergonomie, accesibilitate și un aspect elegant.

Fii atent ca piesele de mobilier HoReCa să fie realizate din materiale premium, foarte rezistente, dar în același timp să fie ușor de folosit și întreținut.

2. Scaune si fotolii

Aceste piese de mobilier HoReCa au diverse forme, dimensiuni și culori, fiind potrivite atât pentru hoteluri, cât și pentru restaurante și cafenele. Gama este variată, așa că poți alege scaune de lemn, de bar sau de tip "scoică", dar și fotolii extrem de confortabile care îi vor încânta, cu siguranță, pe clienți. Scaunele și fotoliile trebuie să transmită eleganță și să fie rezistente.

3. Bar, restaurant, magazin

În această categorie de piese de mobilier HoReCa intră scaunele de bar, mesele de cafea rotunde, pătrate sau extrem de masive. Gândește-te la modul în care vrei să se simtă oaspeții tăi și alege mobilă de calitate, pe care o poți personaliza cum vrei tu.

Este bine de știut că mobilierul pentru bar poate fi realizat la comandă, din lemn masiv de calitate superioară, proiectat profesional pentru a rezista uzurii de zi cu zi. Surprinde-ți clienții nu doar cu preparate delicioase, ci și cu un decor de vis!Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1387 secunde