Creează-ți un decor primitor cu cel mai potrivit cuier pentru hol!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Creează-ți un decor primitor cu cel mai potrivit cuier pentru hol!

Lifestyle 25 Aprilie 2019 / 15:00 1037 accesări

Fie că vorbim de o casă sau un apartament la bloc, holurile sunt, de regulă, spații mici și înguste, în care fiecare piesă de mobilier trebuie aleasă cu grijă. Pentru ca decorul să fie vesel și primitor, profită de fiecare metru pătrat pe care îl ai la dispoziție și amenajează-ți holul cu obiecte extrem de practice și utile. Spre exemplu, poți căuta un cuier funcțional pentru a-ți păstra în ordine lucrurile de pe hol. Te întrebi cum te poate ajuta acesta? Descoperă în cele ce urmează!

Un veritabil spațiu de depozitare

Nu contează cât de mic este holul tău, dacă alegi un cuier de perete care să te ajute să organizezi eficient lucrurile din încăpere. Datorită faptului că este vertical, va ocupa mai puțin spațiu și, astfel, accesul în celelalte camere va fi vizibil îmbunătățit. Pe piață există o mulțime de modele menite să se potrivească în spațiul disponibil, așa că poți alege varianta care se încadrează cel mai bine și care depozitează cel mai mult. Poți opta pentru un cuier simplu de perete, modele aplicate pe perete, cuiere verticale cu pantofar și multe altele pe care le găsești în magazinele de specialitate.

Ușor de adaptat

Un cuier bine ales se va potrivi în orice tip de hol, indiferent de formă sau dimensiuni. Pe lângă faptul că este extrem de util în privința organizării și depozitării lucrurilor, acesta te poate ajuta să maschezi anumite zone pe care dorești să le ții departe de privirile musafirilor. Firele de telefonie, țevile de gaz sau de scurgere sau chiar pereții inestetici pot fi foarte ușor mascați dacă alegi să poziționezi un cuier în zona respectivă.

Cum îl alegi pe cel mai potrivit nevoilor tale?

Atunci când ești în căutarea unui cuier pentru holul casei tale, trebuie să ai în vedere mai multe criterii de selecție. E important să măsori dinainte spațiul disponibil pentru a alege dimensiunea potrivită, însă la fel de mult contează și materialul din care este confecționat. Mizează pe calitate dacă vrei ca piesa de mobilier să reziste în timp și să fie o investiție pe care să nu o regreți. În plus, cu cât materialul este mai bun, cu atât cuierul va rezista mai bine la greutate mare și nu se va degrada. Aspectul este și el important, întrucât fiecare obiect trebuie să fie în armonie cu stilul casei.

În acest caz, cuierul din lemn va fi întotdeauna o alegere bună, nu numai pentru faptul că este foarte rezistent, dar și pentru că are un aspect foarte plăcut. Înainte de a achiziționa un cuier, asigură-te că și accesoriile cu care este prevăzut acesta sunt la fel de rezistente. Spre exemplu, metalul va fi întotdeauna apreciat în detrimentul plasticului sau a materialelor asemănătoare plasticului.

În alegerea unui cuier potrivit nevoilor tale, îți stă la dispoziție site-ul Favi.ro. Aici vei găsi o mulțime de modele menite să se integreze perfect în decorul casei, chiar dacă vorbim de o încăpere cu dimensiuni reduse, cum este holul. Inspiră-te de pe FAVI și te vei bucura de mai mult spațiu și mai multă organizare!

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1667 secunde