Creşa Licurici, aproape gata! Cum vă puteţi înscrie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Creşa Licurici, aproape gata! Cum vă puteţi înscrie
Educație 06 Februarie 2019 / 16:36 2418 accesări 3 comentarii

Lucrările la cea mai nouă creșă din municipiul Constanța se desfășoară în ritm alert! Unitatea, situată pe bulevardul I.C.Brătianu nr. 16, dispune de 100 de locuri. Prin deschiderea acestei creșe, Primăria Municipiului Constanța vine în întâmpinarea nevoilor părinților. Copiii vor fi împărțiți în 5 grupe, în funcție de vârstă și vor fi îngrijiți de personal calificat. Creșa Licurici dispune de bucătărie proprie, la fel ca și celelalte 5 unități aflate în administrarea Primăriei Municipiului Constanța. La fiecare nivel al clădirii există câte o sală de clasă și un dormitor, dotate cu grup sanitar propriu. Pentru informații legate de înscriere, toți cei interesați sunt rugați să se adreseze Direcției Generale de Asistență Socială - Serviciul Administrare Creșe, cu sediul pe aleea Mălinului, nr. 4, nr. de telefon: 0341428371.

Loading...

3 comentarii

Manevră 17:10:41 / 06 Februarie 2019
Alo DNA Constanta

Creșa este pe bulevardul IC Bratianu, intr-o zona intens circulată, făra parcari. Din cei 100 de copii mai mult de 10 nu locuiesc in acea zona de case. Pentru restul, unde vor parca părinții mașinile la venire și la plecare????? Minte de machidon! La 70 metrii este gradinita cu orar prelungit cu capacitate de 200 locuri. Miroase a manevră. DNA Constanta doarme??? Dar chiria , chiria, cât e chiria???

bunic Tomis III 18:50:52 / 06 Februarie 2019
cresa- fosta scoala 6 Constanta

Cand se deschide cresa din incinta fostei scoli 6 ?

Mara 22:44:19 / 06 Februarie 2019
Scoateti banii ...

S-au desfiintat scoli si gradinite de stat si s-au infiintat gradinite si crese particulare pe bani multi coordonate de smenari din ISJ Constanta si CJC Constanta . Chiar , este interesanta o evaluare privitoare la sumele platite de stat pentru aceste unitati de elita , care mai inghit foarte multi bani ... De la stat si de la parinti !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2045 secunde