Creştea cannabis în casă! Ce a păţit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Creştea cannabis în casă! Ce a păţit

Eveniment 14 Septembrie 2018 / 15:02 1414 accesări

Un bărbat de 39 de ani din comuna dâmboviţeană Aninoasa a fost prins, în urma unor percheziţii, de DIICOT, cu 5 kilograme şi cu peste 400 de plante de cannabis, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis, vineri, presei. „Ieri, poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror DIICOT, au descins la locuinţele unei persoane bănuite de operaţiuni cu droguri. În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate peste 5 kilograme de cannabis, peste 460 de plante de cannabis, echipamente necesare dezvoltării plantelor de cannabis, telefoane mobile, un laptop şi bani în lei şi în valută”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, începând cu luna ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror DIICOT - BT Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a bărbatului de 39 de ani, din Aninoasa, bănuit de înfiinţarea unei culturi de cannabis „indoor” pe raza localităţii Gura Ocniţei.

Poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa au efectuat, joi, trei percheziţii la locuinţele deţinute de bărbat. „În urma descinderilor, au fost indisponibilizate 5.450 de grame de cannabis influorescenţă (masă netă), 42 de grame rezină de cannabis, 2 grindere, 11 recipente cu seminţe de cannabis, 2 cântare electronice, un dispozitiv electronic centrifug pentru uscarea şi mărunţirea plantelor, 468 de plante de cannabis, telefoane mobile, un laptop, 4.555 de euro şi 2.000 de lei”, se mai arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de aducere, bărbatul depistat fiind condus la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Dâmboviţa pentru audieri. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, pe parcursul zilei de vineri, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. La activitate au participat şi poliţişti de la Brigada de Combaterea a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi jandarmi.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1794 secunde