Criza de sănătate are efecte neașteptate: creșterea cererii pe piața de pompe de apă în America de Nord și de Sud

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Criza de sănătate are efecte neașteptate: creșterea cererii pe piața de pompe de apă în America de Nord și de Sud

Lifestyle 29 Iunie 2020 / 14:34 708 accesări

Cererea de pompe de apă din America de Nord și America Latină continuă să crească în paralel cu creșterea populației din regiune. Mai multe gospodării care apar în țări precum SUA, Canada, Brazilia sau Mexic vor necesita cu siguranță pompe de apă în scopuri casnice. În același timp, sectorul agricol, administrativ și industrial din aceste regiuni va adopta astfel de pompe pentru a ține pasul cu cerințele crescânde ale consumatorilor. Se preconizează că pompele de apă desfășurate în sectorul rezidențial din America de Nord și America Latină vor crește pe măsură ce municipalitățile și autoritățile regionale se vor strădui să își îmbunătățească facilitarea apei potabile și să modernizeze stațiile de epurare a apelor uzate.

Cu toate acestea, un studiu recent dezvoltat de proiectele Persistence Market Research care realizează venituri obținute din vânzările de pompe de apă în America Latină și America de Nord avea o rată anuală compusă de creștere moderată, de 4% pe o perioadă prognozată de opt ani. După ce a acumulat venituri estimate la 9.422,9 milioane USD în 2016, se preconizează că piața pompelor de apă din America de Nord și America Latină va ajunge la o evaluare de 13.412,8 milioane USD până la sfârșitul anului 2024.

Determinantele cheie pentru adoptarea pompelor de apă în America de Nord și Latină

Disponibilitatea pompelor de apă chineze ieftine

Producătorii de pompe de apă din America de Nord și America Latină riscă constant să piardă prezența pe piața producătorilor de pompe chinezi nou-intrați. Consumatorii din aceste regiuni ajung să opteze pentru pompe de apă chineze ieftine, care au tendința de a se strica în scurt timp. Pe de altă parte, pompele de apă chineze care se folosesc devin mai practice pentru consumatorii cu buget redus, în special pentru folosirea acestora în activități agricole.

Durabilitatea și eficiența energetică a pompelor centrifuge

Producătorii de pompe centrifuge de apă din această regiune îmbunătățesc durata de funcționare a produselor lor. Acest lucru a decelerat viteza cu care pompele de apă sunt înlocuite. Rata scăzută de înlocuire a diminuat vânzările de după comercializarea pompelor de apă din America de Nord și America Latină, împiedicând astfel veniturile agregate ale pieței.

Limitări bugetare în sectoarele industriale și agricole

Cheltuielile pentru pompele de apă la tarife în America de Nord. Se preconizează că pompele submersibile vor avea impact asupra adoptării pompelor centrifuge de apă în această regiune. Sectorul industrial al Americii Latine este probabil să își reducă cheltuielile brute, ceea ce va avea impact asupra vânzărilor de pompe de apă din această regiune. Marjele de profit scăzute în industria agriculturii din America de Nord au încetinit, de asemenea, rata la care pompele de apă au fost instalate sau înlocuite în activitățile agricole.

În raportul intitulat „Piața pompelor de apă: analiza și prognoza industriei din America de Nord și America Latină, 2016-2024”, Cercetarea Persistence Market Research prevede că peste 90% din veniturile pompelor de apă din America Latină și America de Nord vor fi contabilizate de vânzările pompelor centrifugale. Deși se estimează că peste 936 de mii de pompe hidraulice sunt vândute în America în perioada de prognoză, vânzările de pompe centrifuge vor înregistra venituri în valoare de peste 12 miliarde USD până la sfârșitul anului 2024. În 2016, pompele centrifuge în valoare de aproape 3 miliarde USD au fost folosite de stațiile de epurare și de tratare a apei din America de Nord și America Latină. Se preconizează că industriile de petrol și gaze din această regiune au folosit peste 200 de mii de pompe hidraulice în 2016.

Față de America Latină, America de Nord va continua să dețină o pondere mare în piața regională de pompe de apă. În 2016, piața Statelor Unite ale Americii pentru pompe de apă a reprezentat mai mult de două treimi din veniturile totale din America de Nord, în timp ce Brazilia și Mexicul au contribuit cu o creștere de peste 50% a veniturilor din America Latină. Companiile americane Xylem Inc. și Flowserve Corporation sunt principalii jucători autohtoni pe piața pompelor de apă din America de Nord și America Latină.

Alege o pompă submersibilă pentru nevoile taleŞtiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.193 secunde