Cros de Ziua Națională, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atletism Cros de Ziua Națională, la Constanța
Sport 25 Noiembrie 2015 / 15:14 599 accesări 0 comentarii

Marți, 1 Decembrie, de la ora 11.00, Constanţa va găzdui a 16-a ediţie a tradiţionalului cros organizat cu ocazia Zilei Naţionale a României de către Liceul Internaţional de Informatică, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Asociația Județeană de Atletism Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa și Școala Gimnazială „Spectrum” Constanţa, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Constanţa, Instituţia Prefectului Judeţului Constanţa, Poliţia Rutieră Constanţa și Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, sub deviza „Aleargă pentru sănătatea ta, aleargă pentru România!”.

Startul se va da din Parcul Prefecturii (statuia Victoria), urmând ca participanții să alerge pe traseul str. Traian - bd. Ferdinand - str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia - bd. Tomis. Sosirea va avea loc în fața Liceului Internaţional de Informatică, unde va avea loc ceremonia de premiere. Organizatorii au pregătit tricouri pentru primii 250 de participanți care vor încheia cursa, dar și premii în bani pentru cei care se vor clasa pe podium. Astfel, câștigătorii vor primi câte 150 de lei, ocupanții locului secund - câte 100 de lei, iar cei de pe poziția a treia - câte 75 de lei, atât la feminin, cât și la masculin.

Citește și:

Primul cros costumat din orașul Constanța

Crosuri inedite organizate în orașul de la țărmul mării

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.7971 secunde