Cros dedicat Zilei Mondiale a Diabetului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă, la Constanța Cros dedicat Zilei Mondiale a Diabetului
Sănătate 17 Noiembrie 2016 / 15:37 233 accesări 0 comentarii

Asociaţia copiilor şi tinerilor cu diabet din județul Constanța „Sweet Land”, Centrul de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice Constanța - organizatori, împreună cu Asociaţia Civilă de Prim Ajutor și Intervenție la Dezastru și Rotary Club Cetatea Tomis - parteneri, vă invită să luați parte la crosul dedicat Zilei Mondiale a Diabetului, sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 11.00. Locul desfășurării crosului va fi Parcul Tăbăcarie, pe o distanță de aproximativ 1 km: de la parcarea „City Park Mall” până la restaurantul „Zodiac” - traseu paralel cu bulevardul Lăpușneanu.

„Va fi o alergare care să dovedească faptul că diabetul nu ne împiedică să facem mișcare. Nu vrem câștigători pe podium, de fapt, toți copiii și tinerii cu diabet zaharat vor fi „eroii” zilei și vor primi premii din partea sponsorului. Ei își vor testa glicemia înainte și după efortul fizic, pentru a demonstra, la fel, că sportul este esențial în menținerea optimă a stării lor de sănătate”, au anunțat organizatorii, care estimează un număr de 200 de participanți, majoritatea copii diagnosticați cu diabet zaharat.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2587 secunde