Cruella de Vil, Jack Sparrow și Elsa au deschis Tărâmul Magic al Crăciunului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Eveniment-concept în premieră națională Cruella de Vil, Jack Sparrow și Elsa au deschis Tărâmul Magic al Crăciunului
Divertisment 01 Decembrie 2016 / 20:31 2847 accesări 15 comentarii

„A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi nu s-ar povesti... A fost odată un tărâm de basm, care a apărut ca prin magie, pe malul unui lac de poveste, într-o ţară a copilăriei, având ca hotare zâmbetele, râsetele şi bucuria. Locuitorii oraşului de lângă lac au aflat de o aşa minune şi au venit cu toţii să-l vadă. Fermecaţi, au rămas aici timp de o lună, căci în ţinutul de basm poveştile nu se măsoară în clipe, ci în emoţie şi zâmbete...”. Așa începe povestea celui mai frumos ținut care s-a pomenit în Constanța, Tărâmul Magic al Crăciunului. Este locul în care, în toată Luna Cadourilor, copiii și adulții pot deveni personajele basmelor lor păreferate sau pot deveni protagoniștii propriilor povești. Este un loc plin de viață, care trăiește prin toți porii și în care se pot îndeplini chiar și cele mai nebănuite visuri. Cei care pășesc în acest tărâm de poveste pot să admire în mărime naturală „Arborele Vieții” din filmul „Avatar” și pot să se bucure de cel mai înalt brad din constanța, care are nu mai puțin de 30 de metri. Este locul în care îl poți întâlni pe Moș Crăciun, dar poți face cunoștință și cu personajele din basmele tale preferate. Este locul în care copiii pot avea ce meserie își doresc, de la cea de cofetar, la cea de dansator, de actor sau chiar de jurnalist la Gazeta Moșului. Totul este posibil în Tărâmul Magic al Crăciunului. Și nu vorbim despre vreun ținut de poveste dintr-o țară îndepărtată sau chiar de pe o altă planetă. Tărâmul Magic al Crăciunului se află chiar în Constanța, în Parcul Tăbăcărie, în locul cunoscut drept „Țara Piticilor”. Este mai mult decât un festival al iernii, este un eveniment-concept cum nu s-a mai văzut niciodată în Constanța și, îndrăznim să spunem, în România.

BELLE, CRUELLA DE VIL, JACK SPARROW ȘI ELSA, ÎN CEL MAI FRUMOS CASTEL DE POVESTE

Evenimentul a debutat cu un spectacol de-a dreptul fascinant. În cel mai frumos castel de poveste (scena spectacolului) și-au făcut apariția vrăjitoarele Sara, Mara și Barbara, care, cu incantațiile lor, au încercat să îl aducă pe scenă pe Moș Crăciun. Nu au reușit, dar în schimb le-au făcut cunoștință copiilor cu cele mai iubite personaje din basmele clasice sau din filmele nou apărute, începând de la grațioasa Belle din „Frumoasa și Bestia”, diabolica și eleganta Cruella de Vil din povestea „101 Dalmațieni”, până la personaje moderne precum nemilosul pirat Jack Sparrow din „Pirații din Caraibe” sau frumoasa prințesă Elsa din cunoscutul film animat „Frozen: Regatul înghețat”. Spectacolul s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii, așa cum nu a mai existat niciodată în Constanța. Cei mici, veniți în număr foarte mare, record am putea spune (fără nicio exagerare, au fost mii de persoane), au fost deosebit de impresionați și nu s-au mișcat nicio clipă din fața scenei. Au trăit voioși fiecare moment, fiecare dans, fiecare cântec și fiecare replică rostită de personajele lor preferate. S-au bucurat, s-au jucat și au promis că vor reveni. Au tot timpul din lume să participe la activitățile pregătite pentru ei, pentru că Tărâmul Magic al Crăciunului rămâne în Constanța până în 30 decembrie, timp în care atât copiii cât și adulții pot evada din viața cotidiană în basmele lor preferate. Castelul care ține loc de scenă va găzdui multe alte povești, jucate cu talent de actorii profesioniști implicați în acest proiect. Vineri, 3 decembrie, de la ora 18.00, artiștii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” pun în scenă piesa „Fata babei și fata moșneagului”. Sâmbătă, 3 decembrie, tot de la ora 18.00, copiii pot afla „Povestea porcului”, iar duminică, 4 decembrie, de la aceeași oră, cei care pășesc în Tărâmul Magic al Crăciunului îl pot cunoaște pe „Șoricelul Kiți-Kiț”.

Loading...

15 comentarii

Maria 20:14:55 / 12 Decembrie 2016
Cruella de Vil

Cruella de Vil este cel mai tare personaj din Oraselul Copiilor,din Parcul Tabacariei-Constanta. Interpreteaza pe scena foarte bine acest rol. Este fenomenala!! Felicitari celor ce au ales-o pt acest personaj de poveste!!

Cornelia 20:28:45 / 12 Decembrie 2016
Cruella de Vil

Toate personajele sunt dragute dar Cruella de Vill sare in ochii tuturor . Doamna joaca ireprosabil.Am fost in orasel cu fetita mea si am fost fascinate de vocea ei asemanatoare cu Cruella din povestea 101 dalmatieni.E grozava,e Cruella adevarata.

Mihai 00:19:42 / 13 Decembrie 2016
Constanța un oraș de poveste

In sfârșit avem si noi un orășel al copiilor ca in povești.Felicitări organizatorilor. Toți actorii acestui spectacol sunt profesioniști!! Cruella de Vil e wow ,e de acolo, e din 101 dalmațieni .

Laurențiu 12:44:27 / 13 Decembrie 2016
Felicitări pt Spectacol

Spectacolul este impresionant!! Felicitări tuturor actorilor pt muncă, pt prestație!! Respect și admirație !!

Alexandra 18:56:51 / 13 Decembrie 2016
Arta a reînviat

Cruella de Vill este tare,îmi place mult ! E foarte originală, e din poveste. Știe să vb cu copii,interacționează cu oameni,iubesc personajul. Felicitări tuturor pt spectacole.

Profesorul 13:19:49 / 16 Decembrie 2016
Ne mândrim cu studenții serioși și muncitori.

Cruella de Vil a jucat foarte bine și la Peștera in Drumul Crucii,in rolul Fecioarei Maria alături de tanarul actor Adrian Draganescu. Mi-a fost studentă, este foarte ambițioasă și cu muncă reușește să uimească.Bravo Lidia Șuleru !!!

Viorica 02:36:21 / 20 Decembrie 2016
Felicitări!!

Am fost in orășel cu băiețeii mei.Totul este frumos. Personajele,spectacolele . Am remarcat-o pe Cruella ,am făcut poze cu ea. Am stat ceva timp la rand,foarte multa lume in jurul ei,dar s-a meritat! Este spectaculoasă, nota 10 ! Revenim .

Dan 18:07:52 / 20 Decembrie 2016
Se putea și mai bine.

Când intrii in pielea unui personaj trebuie să simți personajul,să il joci,să te comporți ca personajul respectiv din poveste sau de oriunde ar fi !! In Ambasada Moșului duminică seara am fost dezamăgit: Cenușăreasa mai avea un pic și dormea pe bancă câteva personaje la fel. Zânele,elfii l-au atras pe copilul meu pt ca vb foarte frumos,zâmbeau,puneau intrebari frumoase,interacționau.Organizatorii să pregătească personajele, să știe să atragă copii nu așa!! Se putea și mai mult pt orășelul copiilor !! Totuși e un început!!

Lăcrămioara 18:48:18 / 21 Martie 2018
Am vazut-o jucând pe scenă, este minunată, publicul o iubește,cei ce o cunosc o apreciază! Este o minune,o femeie foarte talentată.

Lidia Șuleru este în acest moment actriță la un Teatru din București. A fost acceptată în urma unui concurs. Este licențiata în Artele Spectacolului-Actorie iar în paralel a terminat și 3 ani de Psihopedagogie la Universitatea Constanța. A cochetat cu Televiziunea mulți ani, a fost ReporterTv, RedactorTv,Moderatoare-Prezentatoare EmisiuniTv.Putini știu că a fost pusă în funcția de Director Adjunct de Televiziune, foarte modestă, mereu să ajute oamenii și tinerii talentați. Omul ce a lansat-o în Televiziune,în urma unui concurs a fost omul de Radio și Televiziune Gabi Raica. Cunosc povestea tristă a Lidiei cu toate eșecurile și implinirile ei și tot ce este astăzi se datorează ei, caci a dorit cu multă muncă să își depășească condiția sociala. Este un exemplu pentru multe persoane!! O îndrăgesc și mă bucur de fiecare reușită a ei! Felicitări Lidia!!

Ionela colega Lidiei 13:54:50 / 28 Aprilie 2018
Ma bucur mult pentru reusitele Lidiei. Este o persoana publica si este atat de modesta. Un caracter tare bun si frumos.

Sunt foarte bucuroasa la o cautare pe google sa aflu ca colega mea de generala a ajuns asa departe cu visele ei. Bravo Lidia. Mama ei a decedat la 30 si ceva de ani. Lidia avea 9 ani e atunci, stiu ca a crescut cu mama de a doua , care nu a iubit-o ca semana cu mama ei. viata ei a fost neimaginat de grea. Stiu de la mama mea care cunostea cazul Lidiei ca a fugit de acasa sa dea examen la liceu si stiu ca intrase din prima. O persoana ambitioasa ce s-a chinuit foarte mult, eu daca as fi fost in locul eu clacam demult. Sunt asa fericita sa aflu atat de multe lucruri frumoase despre Lidia Suleru. Este un mare exemplu de viata pentru multe fete ce se plang ca viata e gre. Mama mea mi-a povestit in mare ce stia despre Lidia. A fost fortata sa se marite cu un individ bogat si cu 20 ani mai mare decat ea, a trecut printr-o moarte clinica dupa ce fostul i-a turnat clor pe gura, toata lumea stie din comuna noastra ca a avut esofagul si stomacul ars si miraculos dupa o luna de coma si-a revenit din toate ca si cum nu a avut nimic.Dupa ce Lidia a bagat divort de nenorocit si-a crescut cu greu cei doi copii. A evoluat intr-un mod de necrezut, atata ambitie si putere nu am cunoscut la nimeni pana acum. Bravo Lidia. Te apreciez si mai mult acum. D-zeu sa iti dea putere sa faci tot ce iti doresti. Ionela din Liteni te pupa!

Marga 16:10:16 / 24 Iulie 2018
Lidia, o ființă dragă mie.

Cu Lidia Șuleru am avut deosebita plãcere să lucrez 10 în Arhitecturà. Eram incepătoare în domeniu, era singura colegă ce îmi sărea în ajutor. Lidia are un suflet mare și este de o bunătate rară. Mă bucur mult pentru reușitele ei. Mereu a privit munca cu seriozitate. Îi sunt recunoscatoate pentru tot ce m-a învătat. Sunt sigură că va continua să ajute oamenii asa cum a făcut-o mereu. Felicitàti Lidia dragà!!

Popescu 22:21:10 / 14 August 2018
Lidia- un om cu caracter frumos.

Șuleru Lidia este din orașul Liteni, județul Suceava, mi-a fost studentă. Am numai cuvinte de laudã la adresa Lidiei, a terminat Artele Spectacolului și Teatru, Actoria cu media 9,50 și Psihopedagogia. Este foarte talentată ca actriță. În Spectacolul Zbor deasupra unui cuib de cuci a jucat foarte bine rolul ce îl avea. Puțini știu că Lidia pictează, scrie poezii, imită voci. Mult succes Lidia dragă!!

Laura 08:35:50 / 02 Septembrie 2018
Doamna Lidia un suflet de aur.

Am toată aprecierea față de doamna Lidia Șuleru. Cãnd mi-a fost foarte greu m-a luat acasă la dumneaei, mi-a oferit tot ajutorul fără să îmi ceară nimic decăt să nu disper în fața greutăților. M-a sfătuit să fiu puternică și niciodată să nu fac compromisuri pentru a ajunge unde îmi doresc. M-a sfătuit ca o mamă bună, înteleaptă și blăndă că în viațã cu muncă și dorință, seriozitate și corectitudine oricine își poate atinge țelurile. O cunosc nu ca actriță, o doamnă fără ifose ca ale persoane, fară aroganțe. Îi sunt recunoscătoare că nefiind copilul dumneaei m-a ajutat necondiționat iubindu-mă la fel cum își iubește cei doi copii. Cănd am plecat din casa dumneaei am plecat cu un bagaj frumos de înțelepciune, putere și bunătate. Cu recunoștință Laura.

Florina 23:32:15 / 30 Octombrie 2018
Lidia te prețuiesc!!

Eu am avut ocazia să cumpăr un tablou pictat de Lidia. Este pasionată de artă, de frumos!! Am cunoscut-o personal, modestă, mereu caldă, cu zămbetul pe buze, plină de sfaturi bune. Pictează, scrie poezii, își creează vestimentația, uimește cu creațiile culinare. Am descoperit o persoană plină de talente și sunt onorată că am cunoscut-o.

Gelu Ciobanu 16:28:53 / 19 Octombrie 2019
Un suflet mare!

De puțin timp, am cunoscut-o pe Lidia şi am constatat că, este o femeie cu o personalitate puternică , cu o educație de excepție, blîndă,cu un suflet mare, gata, oricând, să vină în ajutorul celor cu probleme! Apreciez, mult, altruismul său şi îi doresc să rămână așa!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.22 secunde