Cruzime incredibilă! Eutanasiau pisoii prin înghețare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cruzime incredibilă! Eutanasiau pisoii prin înghețare

Social 14 August 2018 / 14:34 749 accesări

Polițiștii din Indiana, SUA, investighează un caz de abuz al animalelor, în care muncitorii de la un adăpost pretind că au eutanasiatpisoii prin înghețare. Mai mulți foști angajați s-au prezentat și au susținut că au fost martorii procedurii crude și inumane efectuate la Spencer County Animal Shelter în cel puțin două ocazii diferite.

Un fost angajat numit Bridgett Woodson a vorbit cu presa locală despre lucrurile îngrozitoare pe care le-a văzut în timpul celor trei luni și jumătate de lucru la adăpost. Ea a declarat reporterilor că i s-a cerut de două ori să participe la moartea pisicilor, cel mai recent caz fiind cel din 31 iulie.

"Prima dată când mi s-a dat o opțiuneasă-i pun într-o pungă și să-i pun în congelator fără sedare, nimic. Pentru că nu sunt veterinar, nu am licența pentru a putea face asta” a explicat Woodson, pentru WEHT.

"A doua oară când nu mi s-adat opțiunea de a alege și mi s-a spus să merg și să o pun în congelator", a spus ea. "Adică, această pisică se mișca, mi-am spus părerea și am primit același răspuns".

Woodson a refuzat în ambele dați să pună pisicile în congelator șiîn cele din urmăa chemat medicul veterinar. Se presupune că a fost obligată apoi să efectueze crimele de către un ofițer de control al animalelor din Spencer County, conform Courier & Press.

"A trebuit să fac ceva", a spus Woodson ziarului, așa că a demisionat și în cele din urmă, a chemat polițiști pentru a investiga. "Sunt foarte preocupată de soarta animalelor", a spus ea. "Dacă acest lucru este considerat acceptabil și nimeni nu este tras la răspundere, ce altceva va începe să fie permisibil?".

Chris King, care se ocupă de acest caz, a declarat WEHT că au apărut o serie de martori din momentul în care Woodson a acuzat pentru prima dată adăpostul cu abuzul de animale. Ei au susținut că au văzut cel puțin două astfel de incidente de înghețare a animalelor, dintre care unul a inclus decesul a patru pisoi deodată.

Sursă: NYPost

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2669 secunde