CS Farul Constanța a dominat CN de gimnastică aerobică

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Salbă de medalii

CS Farul Constanța a dominat CN de gimnastică aerobică

Sport 30 Octombrie 2017 / 16:35 4061 accesări
Farul Constanța a fost cel mai bun club participant la Campionatele Naționale de gimnastică aerobică

Farul Constanța a fost cel mai bun club participant la Campionatele Naționale de gimnastică aerobică

Școala constănțeană de gimnastică aerobică și-a reconfirmat valoarea la Campionatele Naționale pentru seniori și juniori, desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute în sala polivalentă a Complexului Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani. Au participat peste 150 de sportivi, legitimați la zece cluburi, din Arad, București, Constanța, Deva, Iași și Petroșani, iar CS Farul Constanța a ocupat primul loc în clasamentul pe cluburi, cu un total de 17 medalii: 5 de aur, 5 de argint și 7 de bronz.

La individual feminin, titlul de campioană națională la senioare a fost cucerit de Lavinia Panaete, urmată de Bianca Gorgovan. CS Farul a monopolizat podiumul probei de perechi mixte, prin Andreea Bogati - Dacian Barna (medaliați cu bronz la Europenele de la Ancona), Bianca Gorgovan - Marian Broței și Lorena Jinga - Ștefan Huștea. La fel s-a întâmplat și la individual masculin, ordinea pe podium fiind Marian Broței, Dacian Barna, Lucian Săvulescu.

La juniori 1, Alexandru-Nicușor Scânteie a obținut argintul la individual, urmat de Dragoș Darie. Farul a cucerit argint și bronz și la perechi mixte prin Alexandru-Nicușor Scânteie - Ioana-Paula Calenici, respectiv Dragoș Darie - Teea-Gabriela Milea. La individual feminin Lorena Jinga a ocupat locul 4.

La juniori 2, proba de grup, faristele Ana-Maria Frătuțu, Andrei-Teodor Popa, Leonard-Marian Manta, Ruxandra-Maria Marin și Victoria-Traiana Scupra au cucerit bronzul. Echipa CS Farul 2 s-a clasat pe locul 6, iar grupul de la CSȘ 1 Constanța a terminat pe locul 4. Leonard-Marian Manta a devenit campion național la individual, iar colegul său Andrei-Teodor Popa a cucerit bronzul. Încă o medalie de aur pentru CS Farul au cucerit Leonard-Marian Manta și Victoria-Traiana Scupra la perechi mixte.

La juniori 3, proba de grup, Ariana-Elena Petre, Isabel Colioglu, Alessia Panciu, Raisa Huștea și Rianna-Maria Hânză au terminat pe locul 3.

Sportivii constănțeni sunt antrenați de Maria Fumea (seniori), Cristiana Spînu și Cristina Dulgheroiu (juniori), acestea fiind ajutate de coregrafa Nicoleta Dentiu și de instructorul sportiv Nicoleta Avram.12
Pagina a fost generata in 0.1598 secunde