CS Farul Constanța, în semifinalele Superligii feminine de tenis de masă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CS Farul Constanța, în semifinalele Superligii feminine de tenis de masă

Sport 21 Februarie 2017 / 18:51 536 accesări

La Buzău, în perioada 16-19 februarie, a avut loc returul Superligii feminine de tenis de masă, competiție la care participă și două echipe constănțene, CS Farul și Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“. Pentru Farul au jucat Ana-Maria Sebe, Alina Zaharia, Andreea Filip și Mihaela Plăeașu. Ultima jucătoare aparține de LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, însă poate avea dublă legitimare pentru competițiile pe echipe. Pentru LPS au evoluat Andreea Dudescu, Andreea Postudor și Bianca Meiroșu. Ambele formații sunt antrenate de Viorel Filimon, Elena Sebe și Stelian Hașoti.

Farul a obținut la Buzău cinci victorii și două înfrângeri, după cum urmează: 5-3 cu CSM Arad și 5-0 cu Politehnica Cluj, Romgaz Mediaș, CSM Bistrița și LPS, respectiv 2-5 cu Politehnica Iași și 3-5 cu ACS Dumbrăvița (Andreea Zanfir, Andreea Dragoman, Adina Diaconu). LPS a pierdut toate cele șapte meciuri disputate și a încheiat sezonul regulat pe locul 8, ultimul. Farul, în schimb, a ocupat locul 3 și a obținut calificarea în semifinale, acolo unde va juca tur-retur contra campioanei din ultimii trei ani, ACS Dumbrăvița (județul Timiș), clasată a doua în sezonul regulat. Turul este programat la Constanța, săptămâna aceasta, iar returul va avea loc la Dumbrăvița, în perioada 10-12 martie. În cealaltă semifinală se întâlnesc Politehnica Iași (locul 1) și CSM Arad (locul 4).

În Superliga masculină a participat și echipa constănțeană CS Topspin 08, care a pierdut la Buzău toate cele șapte meciuri susținute, cu 0-5. Au evoluat Victor Durea, Daniel Manu și Alexandru Amzu.12