CS Medgidia este noul lider, la golaveraj

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Etapa a 7-a din Liga a IV-a la fotbal

CS Medgidia este noul lider, la golaveraj

Sport 25 Septembrie 2017 / 15:14 807 accesări

La sfârșitul săptămânii trecute, Liga a IV-a la fotbal a programat partidele contând pentru etapa a 7-a. O rundă în care am avut două jocuri directe între echipe fruntașe, Viitorul Fântânele - CS Agigea 7-3 și CS Eforie - Gloria Băneasa 1-1. Egalul liderului la Eforie a permis Viitorului Fântânele să treacă peste Băneasa în clasament, însă pe primul loc a urcat CS Medgidia, grație unui golaveraj mai bun! De remarcat însă că echipa din Fântânele, singura care nu a cedat vreun punct în acest campionat, are un meci mai puțin disputat.

Rezultatele din etapa a 7-a:

Portul Constanța - Unirea Topraisar 4-0 (la juniori: 8-0)

Viitorul Fântânele - CS Agigea 7-3 (la juniori: 6-2)

CS Eforie - Gloria Băneasa 1-1 (la juniori: 5-1)

CS Mihail Kogălniceanu - Farul Tuzla 5-2 (la juniori: 9-2)

CS Medgidia - CSO Ovidiu 7-0 (la juniori: 9-5)

Știința Poarta Albă - Gloria Albești 9-2 (la juniori: 0-5)

Sparta Techirghiol - Voința Valu lui Traian 5-1 (la juniori: 2-3)

CS Lipnița-Carvăn - CS Năvodari 0-1 (la juniori: 3-9)

Clasament seniori: 1. CS Medgidia 18p (golaveraj 30-7); 2. Viitorul Fântânele 18p/6j (28-6); 3. Gloria Băneasa 17p (33-8); 4. CS Năvodari 16p (26-2); 5. CS Agigea 15p (20-15).

La juniori conduce CS Năvodari, cu 21 puncte din tot atâtea posibile (golaveraj 63-6), urmată de Portul Constanța 18p (50-12) și Voința Valu lui Traian 18p (30-10).

BABU ȘI ROMAȘCANU, DE LA CS NĂVODARI, NEVĂTĂMAȚI DUPĂ ACCIDENTUL DE LA VIIȘOARA

Partidele dintre CS Lipnița-Carvăn și CS Năvodari s-au disputat duminică, iar cu câteva ore înaintea jocului de seniori, formația oaspete a primit o veste neplăcută. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe câmpul de la marginea DN3, între localitățile Viișoara și Pietreni. În mașină se aflau patru persoane, printre care și doi fotbaliști de la echipa din Năvodari, Răzvan Babu și Darius Romașcanu. Cei doi nu fuseseră incluși în lot, din cauza unor accidentări, și mergeau la Carvăn pentru a urmări meciul în care era implicată echipa lor. Ambii au scăpat nevătămați din accidentul auto, spre deosebire de ceilalți doi ocupanți ai autoturismului. Unul dintre ei a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța, iar celălalt a primit îngrijiri medicale la fața locului.

CURSURI PENTRU ARBITRI DE FOTBAL

Asociația Județeană de Fotbal Constanța și Comisia Județeană de Arbitri anunță că au început înscrierile pentru Cursul de arbitri de fotbal. Deschiderea cursului este programată pentru data de 12 octombrie 2017, ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, sala mică. Doritorii, care trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani, se pot înscrie la sediul Asociației Județene de Fotbal, din strada Ion Bănescu nr. 2. Persoană de contact: Dumitru Momescu (0732-655.983), secretar CJA Constanța. Cursurile sunt gratuite.

Citește și:

Fruntașele încep să se desprindă de pluton

Echilibru în fruntea Ligii a IV-a la fotbal

Gloria Băneasa a preluat șefia în Liga a IV-a la fotbal

Viitorul Fântânele, lider solitar în Liga a IV-a la fotbal12
Pagina a fost generata in 0.44 secunde