CS Năvodari este campioana turului în DNS la rugby

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia Națională de seniori, etapa a 7-a

CS Năvodari este campioana turului în DNS la rugby

Sport 13 Noiembrie 2016 / 19:30 1860 accesări
CS Năvodari a terminat turul acestui campionat cu 7 puncte avans

CS Năvodari a terminat turul acestui campionat cu 7 puncte avans

CS Năvodari și-a confirmat și duminică superioritatea din actualul sezon al Diviziei Naționale de seniori la rugby, încheind turul campionatului pe primul loc, cu șase victorii și o singură înfrângere. Ultima „victimă” a rugbyștilor antrenați de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase este revelația actualului campionat, CSM Bucovina Suceava, învinsă în etapa a 7-a, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, cu scorul de 32-0 (10-0).

Vântul a bătut foarte puternic pe litoral duminică, iar sarcina transformerilor a fost mult îngreunată. Punctele gazdelor au venit în urma a șase eseuri, marcate de Grigoraș, Comănici, Trandafir (2), Burlacu și Gheară, și a unei transformări reușite de Ignea.

„Ne așteptam la un meci greu, pentru că Suceava este revelația turului. Partida a fost foarte disputată, datorită terenului greu și vântului puternic, iar rezultatul a fost mult peste așteptările noastre, victorie cu punct-bonus, pentru că echipa noastră joacă mult în viteză. Avem ca obiectiv titlul de campioni și stăm bine la jumătatea campionatului, vom vedea ce va fi în retur. Se pare că bătălia pentru primul loc o vom da cu echipele din Buzău, Petroșani și Suceava. Cu primele două vom juca acasă și cred că avem prima șansă la titlu”, a declarat Cornel Suciu.

Au evoluat pentru CS Năvodari: Zapan, Comănici, Sponte - Burlacu, M. Croitoru - Niță, Ogea, Bejan - Agapie, Ignea - Grigoraș, Papaiane, Gheară, Ciubotariu - Trandafir (au mai jucat: Apetroaie, Strat, Barbu, Brașovianu, Fl. Croitoriu, Miron, Porumb, Puișoru).

Celelalte rezultate ale etapei: Știința Petroșani - RC Stejarul Buzău 8-12; CS Mănăștur - CSU „Aurel Vlaicu” Arad 14-7; RCM Galați - RC Bârlad 14-21.

Campioană a turului a devenit CS Năvodari, cu 30 de puncte din 7 jocuri, urmată de Știința Petroșani 23p/7j, RC Stejarul Buzău 18p/6j, CSM Bucovina Suceava 18p/6j, RC Bârlad 16p/7j, CSU „Aurel Vlaicu” Arad 9p/5j, RCM Galați 8p/7j și CS Mănăștur 3p/7j. Returul va debuta pe 23 martie 2017.

Citește și:

CS Năvodari încheie turul pe teren propriu, duminică

CS Năvodari s-a revanșat în fața Buzăului, după eșecul din Cupa României

CS Năvodari evoluează la Buzău în DNS la rugby

Victorie cu punct-bonus pentru rugbyștii de la CS Năvodari

Încă o victorie la scor pentru CS Năvodari, în DNS la rugby

CS Năvodari a surclasat-o pe CS Mănăștur12
Pagina a fost generata in 0.6228 secunde