CS Năvodari evoluează în deplasare, la Suceava

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia Națională de seniori

CS Năvodari evoluează în deplasare, la Suceava

Sport 19 Septembrie 2015 / 15:49 243 accesări

Sezonul regulat al Diviziei Naționale de seniori la rugby a intrat pe ultima linie dreaptă. Mai sunt de jucat numai două etape, iar patru dintre primele cinci clasate, care vor juca în play-off, se cunosc, respectiv echipele din Năvodari, Bîrlad, Iași și Galați. Reamintim că, la finalul returului, formațiile bucureștene CSM U-23 și Steaua U-23 vor fi „retrogradate” pe locurile 9 și 10 ale clasamentului final. Primele cinci clasate din noua ierarhie vor juca în play-off, iar celelalte formații vor evolua în play-out. Se pleacă de la zero și se joacă în sistem campionat, un singur tur, cu două meciuri acasă și două în deplasare. Pentru ultimul loc calificant în play-off se luptă echipele din Petroșani și Suceava.

Sâmbătă, de la ora 10.00, într-un meci contând pentru penultima etapă din sezonul regulat, a 17-a, CS Năvodari va juca în deplasare cu CSM Bucovina Suceava. Din păcate, antrenorii Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase se confruntă cu numeroase probleme de efectiv, printre cei care vor lipsi în meciul de la Suceava fiind Barbu (fractură la deget), Ogea (accidentat) și Pîrvu (aflat în recuperare).

Celelalte meciuri ale etapei: RC Stejarul Buzău - RC Bîrlad; RCM Galați - Politehnica Unirea Iași; CSUAV Arad - Știința Petroșani. Partida CSM U-23 București - Steaua U-23 București nu se dispută și va fi omologată cu scorul de 5-0 (steliștii s-au retras din campionat). În clasamentul DNS, după 16 etape, conduce CSM U-23, cu 72 de puncte din 15 jocuri disputate, urmată de Năvodari 55p, Bîrlad 48p/15j, Iași 46p/14j, Galați 36p/14j, Steaua U-23 32p/12j, Petroșani 28p/14j, Suceava 23p, Buzău 13p și Arad 5p.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1221 secunde