CS Năvodari încheie turul pe teren propriu, duminică

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia Națională de seniori, etapa a 7-a

CS Năvodari încheie turul pe teren propriu, duminică

Sport 11 Noiembrie 2016 / 19:24 624 accesări
CS Năvodari vrea să rămână lider până la startul returului

CS Năvodari vrea să rămână lider până la startul returului

Duminică, de la ora 10.00, rugbyștii de la CS Năvodari vor încheia turul actualei ediții din Divizia Națională de seniori cu un meci pe teren propriu, în compania revelației actualului campionat, CSM Bucovina Suceava. Partida contează pentru etapa a 7-a și va avea loc pe stadionul „Flacăra” din Năvodari.

Jucătorii pregătiți de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase sunt liderii clasamentului și vor să ierneze în fruntea ierarhiei din eșalonul al doilea al rugby-ului românesc. Adversarii lor însă nu mai sunt Bucovina din campionatul trecut, care era mereu victimă sigură în deplasare. Sucevenii au o singură înfrângere în acest campionat, iar în ultimele două etape au învins pe teren propriu formațiile din Petroșani și Galați.

Celelalte meciuri din etapa a 7-a se joacă sâmbătă: Știința Petroșani - RC Stejarul Buzău (ora 10.00); CS Mănăștur - CSU „Aurel Vlaicu” Arad (ora 13.00); RCM Galați - RC Bârlad (ora 14.00).

În clasamentul DNS, lider este CS Năvodari, cu 25 de puncte din 6 jocuri, urmată de Știința Petroșani 22p/6j, CSM Bucovina Suceava 18p/5j, RC Stejarul Buzău 14p/5j, RC Bârlad 12p/6j, CSU „Aurel Vlaicu” Arad 8p/4j, RCM Galați 7p/6j și CS Mănăștur -1p/6j.

Citește și:

CS Năvodari s-a revanșat în fața Buzăului, după eșecul din Cupa României

CS Năvodari evoluează la Buzău în DNS la rugby

Victorie cu punct-bonus pentru rugbyștii de la CS Năvodari

Încă o victorie la scor pentru CS Năvodari, în DNS la rugby

CS Năvodari a surclasat-o pe CS Mănăștur12
Pagina a fost generata in 0.6118 secunde