CS Năvodari și Tomitanii Constanța joacă pe teren propriu sâmbătă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Etapa a 4-a din DNS la rugby

CS Năvodari și Tomitanii Constanța joacă pe teren propriu sâmbătă

Sport 20 Octombrie 2017 / 16:06 353 accesări
CS Năvodari și Tomitanii Constanța sunt favorite la victorie în etapa a 4-a din DNS

CS Năvodari și Tomitanii Constanța sunt favorite la victorie în etapa a 4-a din DNS

Sâmbătă, în Divizia Națională de seniori la rugby, va avea loc etapa a 4-a, în care ambele formații din județul Constanța vor evolua pe teren propriu. Liderul clasamentului, CS Năvodari, va primi vizita echipei care este considerată ca principala sa contracandidată la câștigarea campionatului, SCM Gloria Buzău. Ambele sunt neînvinse în trei etape și au acumulat până acum câte 14 puncte, astfel că duelul direct poate furniza un lider cu avans de minimum trei puncte. Meciul este programat de la ora 10.00, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari.

Iată formația probabilă a echipei din Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase): Zapan, Comănici, Apetroae - Burlacu, M. Croitoru - Agiacai, M. Niță, Petreanu - Agapie, Ignea - Grigoraș, Puișoru, Gheară, I. Prodan - Perju. Rezerve: Toader, Strat, Iorga, Bejan, Fl. Croitoriu, Trandafir, Ciubotariu, Brașovianu.

Nou-promovata Tomitanii Constanța are meci de la ora 14.00, pe stadionul „Mihail Naca” din Constanța, cu RCM Galați și vizează obținerea primei victorii în acest campionat. Asta pentru că formația constănțeană și-a amânat jocurile din primele două etape, iar în runda a treia a demonstrat că poate evolua de la egal la egal cu CS Năvodari, pierzând pe terenul acesteia la un singur punct diferență, 22-23!

Celelalte meciuri din etapa a 4-a: CSM Bucovina Suceava - Știința Petroșani (ora 10.00); CSU „Aurel Vlaicu” Arad - RC Bârlad (ora 10.00). În clasament conduc CS Năvodari și SCM Gloria Buzău, cu câte 14 puncte fiecare, urmate de Știința Petroșani 7p, RC Bârlad 7p/2j, RCM Galați 5p, Tomitanii Constanța 1p/1j, CSM Bucovina Suceava 1p/2j și CSU „Aurel Vlaicu” Arad 0p.

Citește și:

CS Năvodari a învins-o dramatic pe Tomitanii: 23-22!

CS Năvodari s-a revanșat în fața Bucovinei, chiar la Suceava

Scor-fluviu pentru rugbyștii de la CS Năvodari

Tomitanii Constanța nu va juca în prima etapă din DNS la rugby

Divizia Națională de seniori la rugby va debuta pe 30 septembrie

Multe noutăți în lot pentru Tomitanii Constanța12
Pagina a fost generata in 0.1983 secunde