CS Năvodari, victorie cu punct bonus în DNS la rugby

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CS Năvodari, victorie cu punct bonus în DNS la rugby

Sport 06 Aprilie 2018 / 15:43 1149 accesări
CS Năvodari nu a avut probleme în meciul de vineri

CS Năvodari nu a avut probleme în meciul de vineri

Într-un meci din etapa a 9-a a Diviziei Naționale de Seniori la rugby, CS Năvodari a câștigat vineri, pe teren propriu, partida cu CSM Bucovina Suceava, scor 50-7, la pauză 36-0. A fost un succes cu punct bonus obținut pe deplin meritat de jucătorii antrenați de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, care continuă seria victoriilor din acest an.

Punctele echipei din Năvodari au fost reuşite de R. Barbu şi E. Barbu - câte două eseuri, Puişoru, Prodan, Ogea şi Peju - câte un eseu şi Trandafir - cinci transformări.

Au evoluat pentru CS Năvodari: E. Barbu, Apetroae, Comănici - M. Croitoru, Petreanu - Agiacai, M. Niță, Ogea - Croitoriu, Trandafir - Prodan, Puișoru, Papaiane, R. Barbu - Perju; au mai jucat: Bejan, Creţu, Toader, Strat, Ştiopei, Ciubotariu, Urdea și Porumb.

Tot vineri, SCM Gloria Buzău a învins-o, cu scorul de 92-0, pe CSUAV Arad.

În clasament, pe primul loc este SCM Gloria Buzău, cu 40 de puncte, urmată de CS Năvodari, cu 38p, și Tomitanii Constanța, cu 36p, dar un meci mai puțin disputat. Echipa Tomitanii va susține întâlnirea cu RC Bârlad la 3 mai.

În etapa viitoare, programată sâmbătă, 14 aprilie, CS Năvodari va evolua la Buzău, iar Tomitanii Constanța va juca la Galați.

Citește și

CS Năvodari a câştigat pe terenul liderului, în DNS la rugby12
Pagina a fost generata in 0.1795 secunde