CS Phoenix-Știința a cedat la Tg. Mureş

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet feminin / Liga Naţională CS Phoenix-Știința a cedat la Tg. Mureş
Sport 22 Ianuarie 2020 / 23:06 335 accesări 0 comentarii

Baschetbalistele de la CS Phoenix-Știința au pierdut, miercuri seară, în deplasare, partida cu BC Sirius Tg. Mureş, din Liga Naţională, Grupa B. CS Phoenix-Știința a condus la pauză, scor 37-22, însă au cedat în final, scor 54-56. Sfertul al treilea, în care baschetbalistele pregătite de Carmin Popa și Ramona Coroamă au marcat patru puncte, a decis învingătoarea.

Scorul pe sferturi în meciul BC Sirius - CS Phoenix-Știința: 6-16, 16-21, 20-4, 14-13.

Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 20, Donasja Scott 10, Andreea Beldian 7, Andreea Mititelu 5, Vladinka Erak 4, Mădălina Geleriu 4 şi Katarina Matijevic 4.

„Dureros pentru noi și totodată edificator. Doar așa putem caracteriza meciul pierdut în această seară, într-o manieră pe care nu ne-am fi imaginat-o nici în cele mai negre scenarii.

Ar fi nefiresc să blamăm condițiile în care a trebuit să evoluăm la Târgu Mureș, cu oboseală excesivă, probleme medicale sau, mai ales, într-o manieră de arbitraj de neînțeles pe alocuri, dacă n-am ști că am avut victoria în buzunar și n-am putut să ținem de ea. Iar acest lucru îl putem pune doar pe lipsa experienței și a maturității arătate în joc, dar mai ales a excesului de încredere cu care am revenit în teren la pauză.

Ne-am văzut învingători mai devreme și mai ușor decât ne-am fi așteptat înaintea meciului și am uitat una dintre regulile elementare ale jocului de baschet: meciul se termină la finalul celor patru sferturi, indiferent de cine îți este adversarul sau cum se prezintă el.

O lecție importantă, încă una dacă vreți, pe care a trebuit să o învățăm din nou pe propria piele pentru a fi siguri că nu o vom mai repeta pe viitor. Iar viitorul depinde doar de noi și de cât de repede putem să acceptăm și să corectăm propriile greșeli”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook Phoenix Stiinta Constanta.

CS Phoenix-Știința va susţine următorul meci pe teren propriu, în Sala Sporturilor, sâmbătă, 1 februarie, cu CSU Rookies Oradea.Pagina a fost generata in 0.1472 secunde