CS Phoenix-Știința şi BC Athletic vor victorii în meciurile de sâmbătă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet / Cupa României

CS Phoenix-Știința şi BC Athletic vor victorii în meciurile de sâmbătă

Sport 28 Septembrie 2018 / 17:29 620 accesări

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința va susţine sâmbătă primul meci oficial pe teren propriu din noul sezon

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința va susţine sâmbătă primul meci oficial pe teren propriu din noul sezon

Antrenorul principal Predrag Stanojcic

Antrenorul principal Predrag Stanojcic

Cristiana Cutaș

Cristiana Cutaș

Antrenorul secund Volha Tamirgeanu

Antrenorul secund Volha Tamirgeanu

Chelsea Douglas

Chelsea Douglas

Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, este programată întâlnirea de baschet feminin dintre echipele CS Phoenix-Știința Constanța şi CS Universitatea Cluj-Napoca, din manşa retur a primului tur din Cupa României. Învingătoare miercuri, la Cluj-Napoca, cu scorul de 77-73 (51-43), baschetbalistele antrenate de Predrag Stanojcic şi Volha Tamirgeanu se gândesc la calificare, dar sunt conştiente de dificultatea confruntării de sâmbătă.

„La Cluj a fost un test bun pentru noi. Fiecare meci vrem să-l câştigăm şi sperăm să jucăm sâmbătă mai bine decât am făcut-o la Cluj” - Chelsea Douglas.

„Sper să jucăm mai bine decât am jucat la Cluj. Echipa este tânără şi cred că eu şi Chelsea aducem un plus de experienţă. Cred că o să facem o figură foarte bună. Eu trebuie să mă adaptez” - Cristiana Cutaș.

„Am urmărit echipa Constanţei şi campionatul trecut. O echipă foarte bună. Mă bucur că am ajuns aici după ce m-a contactat domnul Cristi (n.r. - Mănăstireanu). Sperăm să mergem mai departe în cupă” - Volha Tamirgeanu, antrenor secund Phoenix-Știința.

„Avem o echipă nouă, trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru a forma cu adevărat o echipă. Dacă mă întreba cineva înaintea meciului de la Cluj cine va câştiga spuneam Clujul. Am făcut o surpriză. Acum obiectivul meu este obţinerea a cât mai multe victorii şi să ajungem în prima grupă valorică în viitorul sezon” - Predrag Stanojcic, antrenor principal Phoenix-Știința.

La prima conferinţă organizată de CS Phoenix-Știința înaintea sezonului 2018-2019, gruparea constănţeană şi-a anunţat obiectivul pentru viitorul campionat, încă un pas înainte, echipa de la ţărmul mării urmând să evolueze în Grupa B a Ligii Naţionale de Baschet, alături de formaţiile CSM Tg. Mureș, CSM Alexandria, CS Rapid București, Universitatea CSM Oradea şi CS Agronomia București. „O nouă provocare, cu o mică updatare, cu nişte jucătoare noi faţă de anul trecut şi cu o nouă denumire, Phoenix-Ştiinţa Constanţa. Încă nu este definitivat lotul”, a spus Cristian Mănăstireanu, preşedintele CS Phoenix-Știința.

BC ATHLETIC, FAVORITĂ LA BUCUREŞTI

Tot sâmbătă, dar de la ora 19.30, în Sala „Rapid” din Bucureşti, se va disputa şi partida retur dintre CS Rapid Bucureşti şi BC Athletic Constanţa, în care baschetbaliştiii constănţeni pornesc favoriţi. În tur, jucătorii pregătită de de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Vasile Pașca s-a impus la scor, 80-48, fiind greu de crezut că giuleştenii mai pot răsturna acest rezultat.12
Pagina a fost generata in 0.146 secunde