CS Phoenix-Știința, start cu dreptul în faza a doua a LN

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet feminin / Liga Naţională CS Phoenix-Știința, start cu dreptul în faza a doua a LN
Sport 13 Ianuarie 2020 / 09:01 310 accesări 0 comentarii

Faza a doua a Ligii Naţionale de baschet feminin a început cu o victorie pentru formaţia feminină CS Phoenix-Știința. Duminică seară, în Sala Sporturilor, baschetbalistele pregătite de Carmin Popa și Ramona Coroamă au câştigat întâlnirea cu CS Muncipala Alexandria, cu scorul de 51-46, după ce la pauză oaspetele au condus cu 21-24.

Scorul pe sferturi în meciul CS Phoenix-Știința - CSM Alexandria: 7-9, 14-15, 21-16, 9-6.

Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 18, Vladinka Erak 17, Donasja Scott 7, Andreea Beldian 6, Katarina Matijevic 2 şi Andreea Mititelu 1. Au mai evoluat Diana Vaţi şi Mădălina Geleriu.

„După două înfrângeri suferite în sezonul regulat am scăpat de complexul CSM Alexandria. O victorie care putea fi mai clară dacă ne-am fi concentrat mai mult în prima parte a meciului, însă cel mai important pentru noi acum este rezultatul final. Și asta pentru că oboseala începe să se resimtă, iar orice pas greșit ne poate îndepărta de obiectivul propus pentru această fază a campionatului. Deopotrivă, ne felicităm adversarele pentru jocul practicat, care reprezintă pentru noi o dovadă incontestabilă de ambiție și dăruire, indiferent de poziția ocupată în clasament, calități care ar trebui să existe în fiecare dintre noi, oricând și oriunde”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook Phoenix Stiinta Constanta.

În etapa viitoare, CS Phoenix-Știința va juca în deplasare, duminică, 19 ianuarie, de la ora 12.00, cu Rapid Bucureşti.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1675 secunde