CS Phoenix-Ştiinţa ştie adversara din play-off-ul LN de baschet feminin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet feminin / Liga Naţională CS Phoenix-Ştiinţa ştie adversara din play-off-ul LN de baschet feminin
Sport 21 Martie 2019 / 10:11 503 accesări 2 comentarii

În urma victoriei cu Universitatea Cluj, scor 72-53, baschetbalistele de la CS Phoenix-Ştiinţa Constanţa şi-au asigurat poziţia a şasea în clasamentul Grupei roşii din Liga Naţională, astfel că vor întâlni în primul tur din play-off echipa Olimpia CSU Braşov. Primele două partide se vor disputa la 6 şi 8 aprile, la Braşov, iar al treilea meci va avea loc la Constanţa, la 12 aprilie. Se va juca după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, astfel că a patra întâlnire, dacă va fi necesar, se va desfăşura tot la Constanţa, la 14 aprilie. Dacă egalitatea va persista, atunci confruntarea decisivă va fi găzduită pe terenul formaţiei mai bine clasate la finalul sezonului regulat, Olimpia CSU Braşov, la 17 aprilie.

Celelalte dueluri din play-off sunt ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe - Rapid Bucureşti, CSM Satu Mare - Universitatea Cluj şi CSM Târgovişte - FCC ICIM Arad.

În ultima etapă din Grupa roşie a LN, CS Phoenix-Ştiinţa va evolua în deplasare, la Arad, sâmbătă, 23 martie, de la ora 17.00.

CS Phoenix-Ştiinţa Constanţa, echipă pregătită de Predrag Stanojcic și Volha Tamirgeanu, este calificată şi în Final Four-ul Cupei României, care se va desfăşura în zilele de 30 şi 31 martie, la Sf. Gheorghe. În semifinale CS Phoenix-Știința va înfrunta pe CSM Satu Mare, în timp ce ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe va întâlni pe Olimpia CSU Brașov.

„După zece ani de muncă asiduă, încredere și multă determinare acum culegem rezultatele. Și cum victoriile aduc victorii, calificarea în play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin este doar continuarea firească a unui proiect despre care noi credem că este unul câștigător”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului constănțean.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1954 secunde