CS Poseidon Limanu-2 Mai, victorie în manşa tur a barajului pentru Liga a 3-a

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal CS Poseidon Limanu-2 Mai, victorie în manşa tur a barajului pentru Liga a 3-a
Sport 16 Iunie 2019 / 12:29 876 accesări 0 comentarii
CS Poseidon Limanu-2 Mai are acum prima şansă la câştigarea barajului (sursa foto: Facebook Dornik de Sport)

CS Poseidon Limanu-2 Mai are acum prima şansă la câştigarea barajului (sursa foto: Facebook Dornik de Sport)

Echipa CS Poseidon Limanu-2 Mai s-a impus sâmbătă, în deplasare, în confruntarea cu Pescărușul Sarichioi, scor 2-1, în manşa tur a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a. Câştigătoarea Ligii a IV-a constănţene la fotbal a obţinut victoria în duelul cu învingătoarea din Liga a IV-a a județului Tulcea în urma golurilor marcate de Sorin Zgubea, în minutul 29, şi de Enis Cogali, în minutul 80. Pentru gazde a înscris Florin Luli, în minutul 40. Enis Cogali a reuşit golul decisiv în urma unei lovituri libere care a fost executată dintr-o poziţie asemănătoare cu cea din care Ilie Dumitrescu a marcat în poarta Argentinei, la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din SUA, din 1994.

Antrenorii Cristian Petcu şi Erdinci Cogali au folosit următorii jucători pentru CS Poseidon Limanu-2 Mai: Maxim - Creţeanu, Cioinac, D. Zaharia, Braiş - Stroiu, Erdinci Cogali (cpt.), Bolat, Ţugui - Enis Cogali, Zgubea; au mai evoluat: Cl. Pîrvulescu, E. Vlăduţ şi G. Vasile.

„Felicitări campionilor noștri, felicitări întregii echipe! Vă așteptăm în număr cât mai mare la partida retur. Mulțumim gazdelor noastre, apreciem impecabilul arbitraj, precum și întreaga organizare a acestui adevărat eveniment! Felicitări tuturor!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook CS Poseidon 2 Mai.

Formaţia constănţeană este acum favorită în lupta pentru promovare, mai ales că partida retur se va disputa sâmbătă, 22 iunie, de la ora 17.30, la Techirghiol.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1614 secunde