CS Tomitanii, înfrângere la Timişoara, CS Năvodari, victorie la Bârlad

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby

CS Tomitanii, înfrângere la Timişoara, CS Năvodari, victorie la Bârlad

Sport 27 Octombrie 2018 / 18:41 684 accesări
CS Năvodari s-a impus fără probleme la Bârlad (sursa foto: Facebook Clubul Sportiv Navodari - RUGBY)

CS Năvodari s-a impus fără probleme la Bârlad (sursa foto: Facebook Clubul Sportiv Navodari - RUGBY)

Sâmbătă, SuperLiga de rugby a programat o restanţă din etapa a 6-a, campioana en titre, Timişoara Saracens, învingând fără probleme nou promovata CS Tomitanii Constanța, scor 38-0, la pauză 14-0. Şase eseuri şi patru transformări au reuşit gazdele în partida disputată pe stadionul „Gheorghe Răşcanu” din Timişoara.

Tot sâmbătă, într-un meci din etapa a 7-a a Diviziei Naționale de Seniori la rugby, Grupa Centru-Sud, CS Năvodari a obţinut un succes categoric, cu punct bonus, în deplasare, pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad. Echipa antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a câștigat cu scorul de 47-8, la pauză 7-3, întâlnirea cu RC Bârlad, raportul eseurilor fiind favorabil oaspeților cu 7-1. Onal Agiacai - două eseuri, Alexandru Trandafir - un eseu și două transformări, Ionuț Vătafu, Marian Niță, Albert Știopei şi Dan Alexandru - câte un eseu, Nicu Ignea - trei transformări și Cristian Văcaru - o transformare au fost autorii punctelor formaţiei din Năvodari, care ocupă primul loc în clasamentul DNS, cu 15 puncte, urmată de RC Bârlad, cu 10 puncte, CSM Galați și Grivița București, fără niciun punct.

În etapa viitoare, programată sâmbătă, 3 noiembrie, CS Năvodari va întâlni, de la ora 15.00, pe teren propriu, pe CSM Galați.12
Pagina a fost generata in 0.1914 secunde