CSO Ovidiu nu se prezintă la partidele cu SSC Farul, de pe teren propriu!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
SSC Farul Constanța a încheiat deja turul Ligii a IV-a la fotbal CSO Ovidiu nu se prezintă la partidele cu SSC Farul, de pe teren propriu!
Sport 18 Noiembrie 2016 / 17:58 1730 accesări 3 comentarii
Jucătorii de la Suporter Spirit Club Farul Constanța vor câștiga cu 3-0 partidele de la Ovidiu

Jucătorii de la Suporter Spirit Club Farul Constanța vor câștiga cu 3-0 partidele de la Ovidiu

Programate duminică, de la orele 12.00 și 14.00, pe stadionul Orășenesc din Ovidiu, cele două meciuri dintre Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu și Suporter Spirit Club Farul Constanța, contând pentru etapa a 17-a din Liga a IV-a la fotbal, ultima din turul campionatului, nu se vor mai juca. Clubul constănțean, lider al clasamentului în competiția de seniori, cu punctaj maxim, a fost anunțat vineri, de către Asociația Județeană de Fotbal Constanța, că gruparea din Ovidiu nu poate asigura dispozitivul de pază și ordine, astfel că partidele nu se pot disputa.

Miercuri, șeful Serviciului Poliția Locală Ovidiu, Victorian-Mihai Cocerhan, a trimis o adresă către Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu, care solicitase încă de luni sprijin pentru asigurarea ordinii publice și siguranța participanților la partidele programate duminică, în etapa a 17-a. „Din cauza deficitului de personal și activităților specifice (soluționare sesizări/petiții cetățeni, intervenții S.N.U.A.U. 112 etc.) desfășurate în cadrul Serviciului Public Poliția Locală Ovidiu, nu putem disloca polițiști locali în vederea asigurării ordinii și liniștii publice, precum și a siguranței participanților la meciul de fotbal, deoarece această activitate duce la slăbirea dispozitivului de siguranță publică al orașului Ovidiu, în care sunt angrenați polițiștii locali împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Ovidiu, prin efectuarea de patrule mixte. Totodată, ținem să precizăm faptul că lucrătorii poliției locale vor avea în atenție această competiție sportivă și vor efectua activități pentru a preveni apariția unor evenimente negative. Vă asigurăm de receptivitatea și sprijinul nostru în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați, în măsura în care acestea intră în competența noastră de soluționare”, se arată în răspunsul semnat de Victorian-Mihai Cocerhan.

Dată fiind această adresă a Poliției Locale Ovidiu, reprezentanții CSO Ovidiu au anunțat AJF Constanța de faptul că nu pot organiza cele două partide. Cazul va fi analizat în viitoarea ședință a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Constanța, însă, conform Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), cu siguranță clubul din Ovidiu va primi o penalitate financiară de 1.200 de lei, pentru neprezentări, și va pierde ambele partide cu scorul de 0-3. La prima viitoare neprezentare, CSO Ovidiu riscă excluderea din competiție, conform ROAF!

„SSC Farul doreşte să-şi exprime regretul cu privire la faptul că partida cu CSO Ovidiu nu se va disputa. Precizăm faptul că nu aşa ne dorim să câştigăm meciurile, din cauza unor lipsuri materiale sau de organizare ale adversarilor, ci doar pe teren! Pentru a menţine echipa la acelaşi nivel de concentrare şi pentru a fructifica pregătirea efectuată în această săptămână, vom organiza mâine (n.r. - sâmbătă), începând cu ora 12.00, pe terenul SNC, un meci amical cu AS Performer. Vă aşteptăm! Nu în ultimul rând, dorim să le amintim oficialilor clubului din Ovidiu faptul că suporterii SSC Farul s-au comportat exemplar la toate meciurile disputate până în prezent, deci nu ar fi fost nevoie de măsuri de securitate excepţionale pentru meciul de duminică. Împreună ducem mai departe spiritul farist!”, a anunțat SSC Farul Constanța pe contul său de Facebook.

Iată programul celorlalte dispute din etapa a 17-a, toate urmând să aibă loc sâmbătă: CS Agigea - CS Năvodari; Viitorul Fântânele - CS Eforie; Farul Tuzla - Știința Poarta Albă (se joacă la Eforie Sud); Portul Constanța - CS Mihail Kogălniceanu; Gloria Băneasa - Victoria Mihai Viteazu; Avântul Comana - Gloria Albești; CFR Constanța - Voința Valu lui Traian (ora 10.00 juniorii; ora 12.00 seniorii); Sparta Techirghiol - Unirea Topraisar. Cu excepția partidelor de pe terenul CFR, orele de start vor fi 12.00 pentru meciurile de juniori și 14.00 pentru seniori.

Clasament seniori: 1. SSC Farul 48p (golaveraj 65-6); 2. CS Năvodari 42p (64-17); 3. CS Agigea 40p (60-27).

Clasament juniori: 1. CS Năvodari 43p (golaveraj 152-25); 2. Portul Constanța 43p (82-19); 3. Viitorul Fântânele 40p (60-30).

Citește și:

SSC Farul încheie prima jumătate a campionatului la Ovidiu

AS Carvăn a redevenit lider în Liga a V-a

A 16-a victorie consecutivă pentru SSC Farul Constanța

Noi etape în Liga a V-a și Liga a VI-a la fotbal

SSC Farul este sigură că va promova în Liga a 3-a

AS Carvăn, ținută în șah de Speranța NisipariŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2072 secunde