CSU Neptun a evitat înfrângerea în ultima secundă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal feminin şi masculin / Divizia A CSU Neptun a evitat înfrângerea în ultima secundă
Sport 19 Octombrie 2019 / 21:56 706 accesări 0 comentarii

Confruntarea dintre CSU Neptun Constanţa şi CSU Ştiinţa Bucureşti a fost una extrem de disputată

Confruntarea dintre CSU Neptun Constanţa şi CSU Ştiinţa Bucureşti a fost una extrem de disputată

Partida dintre ocupantele primelor două poziţii din Divizia A la handbal feminin, Seria B, CSU Neptun Constanţa şi CSU Ştiinţa Bucureşti, desfăşurată sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa, s-a încheiat la egalitate, scor 20-20, după ce la pauză oaspetele au condus cu 10-6. A fost o confruntare extrem de interesantă, în care handbalistele antrenate de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie au avut şansă în final, rămânând în fruntea clasamentului graţie golaverajului superior. În ultima secundă, la scorul de 20-20, oaspetele au beneficiat de o aruncare de la 7 metri, dar CSU Neptun a fost salvată de la înfrângere de intervenţia portăriţei Emanuela Ivașcu.

„Partidă de infarct la Constanța în ultimul meci al etapei. Ce meci frumos au prestat ambele echipe! CSU Neptun rămâne invincibilă grație portarilor și unei reprize secunde foarte bune!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook CSU Neptun Constanta.

Golurile echipei constănţene au fost înscrise de Andreea Ciucanu 5, Narcisa Verde, 4, Ana Oprică 4, Ana Maria Gîjulete 2, Bianca Căldare 2, Mihaela Stănciulescu 1, Dana Matei 1 şi Andreea Pintilie 1.

În Divizia A la handbal masculin, Seria B, în etapa a 6-a, HC Dobrogea Sud II Constanţa (antrenori George Buricea şi Enis Murtaza) a câştigat sâmbătă, în Sala Rapid din Bucureşti, întâlnirea cu CSM Bucureşti DivA, scor 36-31, la pauză 18-15. Golurile formaţiei constănţene au fost marcate de Ilie 10, Susanu 6, Ostache 6, Moroșanu 5, Apostol 5, Andrei 3 şi Cazacu 1.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1634 secunde