CSU Neptun a pierdut la Cluj-Napoca

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal feminin / Liga Națională, play-out, etapa a 8-a: U. CLUJ - CSU NEPTUN CONSTANȚA 35-28

CSU Neptun a pierdut la Cluj-Napoca

Sport 25 Mai 2015 / 00:00 988 accesări

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, CSU Neptun Constanța a pierdut, aseară, meciul cu Universitatea Cluj, scor 35-28 (18-15), disputat în deplasare, în cadrul etapei a 8-a din play-out-ul a Ligii Naționale de handbal feminin. Au marcat pentru CSU Neptun: Ivan 7 goluri, Orșivschi 5g, Toma 5g, Strahan 4g, Mărginean 4g și Tamaș 3g. În aceste condiții, echipa pregătită de Ion Crăciun și Florin Cazan mai are șanse doar teoretice de a ocupa unul dintre primele două locuri din play-out, care asigură prezența direct pe prima scenă a handbalului feminin românesc și în sezonul următor. La Cluj-Napoca nu au făcut deplasarea Andreea Enescu, Alexandra Iovănescu și Adriana Stoian, lipsind și antrenorul principal Ion Crăciun. „Cât am avut benzină ne-am ținut aproape. Diferența a fost de trei goluri până în minutul 47, după care gazdele au marcat de patru ori consecutiv și totul s-a terminat”, a declarat antrenorul secund Florin Cazan. În aceste condiții, constănțencele se vor lupta să evite retrogradarea directă, având nevoie de victorii în ultimele două etape pentru a merge la baraj.

Tot ieri au avut loc și celelalte meciuri din etapa a 8-a din play-out: Mureșul Tg. Mureș - Unirea Slobozia 20-29 și Cetate Deva - HCM Rm. Vâlcea 24-26.

Clasament play-out: 1. U. Cluj 34p, 2. HCM Rm. Vâlcea 33p, 3. Unirea Slobozia 31p, 4. Cetate Deva 30p, 5. CSU NEPTUN CONSTANŢA 29p, 6. Mureşul Tg. Mureş 0p.12