CSU Neptun, eliminată din Cupa României la handbal feminin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

CSU Neptun, eliminată din Cupa României la handbal feminin

Sport 15 Ianuarie 2020 / 16:18 970 accesări

Miercuri, în Sala Sporturilor din Constanța, echipa feminină de handbal CSU Neptun a pierdut partida cu CS Universitatea Cluj-Napoca din 16-imile de finală ale Cupei României, scor 29-32, după ce la pauză scorul a fost egal, 16-16. Golurile formației constănțene în această partidă au fost înscrise de Ana Oprică 10, Ana Maria Gîjulete 7, Andreea Ciucanu 6, Mihaela Stănciulescu 4, Bianca Căldare 1 şi Dana Matei 1.

„Fără Pintilie, Verde și fără Hudițianu, CSU Neptun a jucat curajos in fața celor de la CSU Cluj-Napoca. După 16-16 la pauză, Neptun a avut inițiativă conducând și la cinci goluri, însă Clujul a revenit pe final pe fondul atacurilor irosite ale Neptunului, astfel că CSU Cluj-Napoca se impune cu 32-29 la Constanța în 16-mile Cupei României. Mulțumim tuturor pentru susținere!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook CSU Neptun Constanta.

Handbalistele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie vor evolua sâmbătă, tot în Sala Sporturilor, în etapa a 16-a din eşalonul secund, în compania ultimei clasate, ACS Spartac UNEFS Bucureşti.12