CSU Neptun, favorită în duelul cu Mureșul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal feminin / Liga Națională, play-out, etapa a 7-a: CSU NEPTUN CONSTANȚA - MUREȘUL TG. MUREȘ

CSU Neptun, favorită în duelul cu Mureșul

Sport 21 Mai 2015 / 00:00 978 accesări

După o serie dificilă, cu patru meciuri directe împotriva contracandidatelor în lupta pentru evitarea retrogradării, CSU Neptun Constanța are parte de un moment de respiro. Echipa pregătită de Ion Crăciun și Florin Cazan joacă azi, pe teren propriu, de la ora 17.00 (intrarea spectatorilor este liberă), cu „lanterna roșie” a clasamentului, Mureșul Tg. Mureș, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii Naționale de handbal feminin. Constănțencele sunt mari favorite la o victorie confortabilă, ținând cont că ardelencele nu au obținut nici măcar un punct în acest sezon. Drept urmare, antrenorii grupării de pe litoral vor încerca să-și menajeze cele mai importante jucătoare în vederea finalului de campionat, care se anunță extrem de dificil. „Aștept de la acest meci să le odihnesc pe fete, pentru că ne așteaptă meciuri foarte grele”, a spus Ion Crăciun.

Tot azi au loc celelalte meciuri din etapa a 7-a a play-out-ului: Unirea Slobozia - Cetate Deva (ora 17.00) și HCM Rm. Vâlcea - U Cluj (ora 18.00).

Clasament play-out: 1. U. Cluj 31p, 2. Cetate Deva 30p, 3. HCM Rm. Vâlcea 27p, 4. CSU NEPTUN CONSTANŢA 26p, 5. Unirea Slobozia 25p, 6. Mureşul Tg. Mureş 0p.12