CSU Neptun forțează calificarea în Final Four-ul Cupei României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal feminin / Cupa României, sferturi de finală: CSU NEPTUN CONSTANȚA - HC DUNĂREA BRĂILA

CSU Neptun forțează calificarea în Final Four-ul Cupei României

Sport 25 Martie 2015 / 00:00 1416 accesări

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța susține astăzi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor (intrarea spectatorilor este liberă), partida din sferturile de finală ale Cupei României, adversara jucătoarelor antrenate de Ion Crăciun și Florin Cazan fiind formația Dunărea Brăila. Va fi o reeditare a duelului din etapa a 21-a a Ligii Naționale, desfășurat tot la Constanța, la 1 martie, și încheiat la egalitate, scor 26-26, dar în care handbalistele tomitane au condus și la șase goluri diferență. Chiar dacă oaspetele pornesc cu prima șansă, dacă ținem cont de locurile ocupate în clasamentul LN de cele două echipe - Dunărea este pe locul 7, cu 34 de puncte, iar CSU Neptun se află pe poziția a 12-a, cu 20 de puncte -, formația constănțeană speră să producă surpriza și să obțină calificarea în Final Four.

„Avem un joc foarte greu. Îmi doresc să câștigăm, dar pentru Brăila este ultima șansă de a prinde o Cupă Europeană. Așteptăm cât mai mulți spectatori care să ne susțină, așa cum s-a întâmplat la precedentele meciuri, în care ne-au ajutat extraordinar. Jocul acesta este și o piatră de încercare pentru noi. Am muncit destul de mult în ultima perioadă, fetele au strâns din dinți, s-au mobilizat și trebuie să arătăm și în teren acest lucru. Sper să realizăm încă o performanță pentru sportul constănțean, în ciuda problemelor cu care ne confruntăm”, a declarat antrenorul principal al echipei CSU Neptun, Ion Crăciun.

Prima echipă calificată în Final Four-ul Cupei României este CSM București, care a învins, ieri, în deplasare, cu scorul de 32-26, pe HCM Rm. Vâlcea. Astăzi se vor disputa și celelalte două meciuri din sferturi: SCM Craiova - Cetate Deva (ora 17.00) și HCM Baia Mare - U. Cluj (ora 18.00). Final Four-ul Cupei României la handbal feminin se va desfășura la Baia Mare, la 25 și 26 aprilie.12