Cu bicicleta și poliția, la mare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cu bicicleta și poliția, la mare
Social, Lifestyle 12 Mai 2019 / 18:09 793 accesări 0 comentarii

În perioada 1 1- 12 mai a.c., Asociația ,,Cu bicicleta departe” a organizat, în parteneriat cu Poliția Română, evenimentul ,,Cu bicicleta la mare 2019”, desfășurat pe ruta București - Amara - Năvodari.

Manifestarea sportivă, aflată la a 12-a ediție, a reunit la start peste 500 de participanți, printre care și 5 polițiști. Competiția s-a dorit a fi un îndemn al mersului pe două roți, ca mijloc de transport alternativ și un stil de viață sănătos.

Implicarea Poliției Române în susținerea evenimentului sportiv a avut ca scop principal conștientizarea populației asupra prevenirii producerii accidentelor rutiere în care sunt implicați bicicliștii.

Polițiștii angrenați în eveniment au desfășurat atât activități sportive, cât și de educație rutieră în rândul participanților cicliști, oferind sfaturi cu privire la conduita în trafic.

Anul trecut, alți 20 de polițiști au participat la evenimentul ,,Pedalăm pentru România”, înscris în calendarul celebrării Centenarului Marii Uniri, în care a fost parcursă distanța de 500 de kilometri, cu plecări simultane din București, Iași și Oradea, cu destinație finală - Alba Iulia.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2105 secunde