Cu șezlongurile la spinare și cheia de la BMW în buzunar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce se mai fură de pe plaje

Cu șezlongurile la spinare și cheia de la BMW în buzunar

Eveniment 30 August 2018 / 14:49 578 accesări

Trei indivizi, cu gusturi rafinate la șterpelit, au ajuns la poliție după ce au poftit la bunurile altora. Așa se face că jandarmii constănțeni au avut de lucru zilele acestea, încercând să depisteze cine a plecat cu niște sezlonguri în spinare, dar și cine sunt cei care au lăsat o doamnă fără geanta cu de toate în ea.

Potrivit unei informări a Grupării Mobile de Jandarmi, în perioada 28-30 august, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, a depistat în spatele clădirii Radio Vacanța, o persoană de sex masculin, în vârstă de 33 de ani, ce șterpelise de pe un șezlong din cadrul piscinei hotelului Bavaria Blu, un rucsac de damă de culoare gri, ce conținea un telefon marca Samsung, o tabletă marca Huawei, o cheie auto marca BMW și alte bunuri.

Dar nu a fost singura misiune... Jandarmii Grupării Mobile care patrulau prin Mamaia au prins, în zona plajei hotelului Malibu, doi tinerei, de 17, respectiv 28 de ani, având asupra lor două șezlonguri, ce s-a constat ulterior a fi furate de pe plaja SKY BEACH, din stațiunea Mamaia.

Toți cei trei s-au ales cu dosare de constatare pentru furt și au fost conduşi la sediul Poliţiei Mamaia pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmii constănţeni recomandă turiştilor să nu lase nesupravegheate pe plajă bagajele sau lucrurile de valoare (genţi, telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat). De asemenea, să păstreze mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care au lăsat bunurile personale și să încerce să lase întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.12
Pagina a fost generata in 0.1637 secunde