Cum au dispărut bilele din beton din stațiunea Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cum au dispărut bilele din beton din stațiunea Mamaia
Administrație 02 Septembrie 2019 / 15:27 1971 accesări 2 comentarii

Aproximativ 50 de bile din beton care delimitează pista de biciclete din stațiunea Mamaia de zona rutieră au fost scoase din elementele de susținere de persoane rămase încă necunoscute. Grele de câteva zeci de kilograme, bilele au fost fie lovite cu mașina, fie desprinse cu bună știință. Echipele din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au început deja repunerea pe poziții a elementelor din beton, însă operațiunea este îngreunată din cauza mașinilor parcate în zona respectivă. Primăria Municipiului Constanța face un apel către locuitori sau turiști să nu asiste impasibili la actele de vandalism și să apeleze imediat numărul unic de urgențe 112 sau dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.

Loading...

2 comentarii

radu 16:01:40 / 02 Septembrie 2019
Cum au fost mutate oare bilele de beton din Mamaia

Daca politia locala si-ar face treaba mai bune si ar fi patrulat mai ales in cursul diminetilor pe promenada din Mamaia ar fi observat ca o mare parte din bilele de beton ce delimiteaza parcarea de pista de biciclete au fost scoase de comerciantii din zona (beach baruri, restaurante, hoteluri ) pentru a-si facilita aprovizionarea, blocand si pista de biciclete cu masinile. Alteori bizoni cu ditamai masinile nu incapeau in parcare si dadeau pur si simplu la o parte bilele de beton. Am mers aproape in fiecare weekend cu bicicleta in Mamaia si acele bile erau in aceeasi pozitie, semn ca nimeni din cei ce ar fi trebuit sa intervina nu si-au facut treaba. Acum la sfarsitul sezonului e tarziu sa semnalati aceste aspecte. Cred ca numai niste dispozitive electrice i-ar descuraja pe nesimtiti sa mai faca astfel de fapte.

BILE 08:28:52 / 03 Septembrie 2019
Inutile

Nu era mai bine sa fie o banda sau stalpi din cauciuc? A cui a fost ideea cu urateniilea alea periculoase, care ocupa mai mult loc si daca le atingi un pic iti strici masina sau bicicleta !?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1798 secunde