Cum facem maioneză vegană

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cum facem maioneză vegană
Culinar 08 Decembrie 2017 / 18:12 2191 accesări 0 comentarii

Chiar dacă reuşim să ţinem postul corect, adică dinspre minte către trup şi nu invers, chiar dacă nu nutrim niciun gând ascuns spre cărnuri sau lactate, parcă, din când în când, puţină maioneză n-ar strica gustul excelent dealtfel al legumelor. Drept urmare, am căutat pentru dumneavoastră o reţetă de maioneză vegană, foarte gustoasă şi uşor de preparat.

Dacă doriţi să faceţi aşa ceva, reţeta este următoarea, cuantificată în „măsură” = cană/cănuță în funcție de cantitatea dorită. Aşadar: 1 măsură de lapte de soia neîndulcit, 2 măsuri ulei (1 măsură şi jumătate de ulei de floarea soarelui şi jumătate de ulei de măsline), 1 linguriţă şi jumătate de muștar, zeamă de la jumătate de lămâie şi sare. Se pune laptele de soia în blender, se pornește blender-ul și se adaugă uleiul încet-încet până când totul capătă consistența unei maioneze. Dacă nu s-a îngroșat destul, se mai pune ulei până căpătaţi densitatea dorită. La sfârșit se adaugă muștarul, zeama de lămâie șisarea. Simplu! Poftă bună!

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1592 secunde