Cum îţi dai seama dacă iubitul te înşeală? Nu pierde timpul, poţi afla imediat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum îţi dai seama dacă iubitul te înşeală? Nu pierde timpul, poţi afla imediat!

Lifestyle 23 Aprilie 2018 / 17:33 982 accesări

Am auzit de multe ori păreri de rău pentru timpul pierdut într-o relaţie care s-a sfârşit urât. Ei bine, potrivit Daily Mail, poţi să îti dai seama din timp dacă partenerul tău te înșală. Îţi ia 30 de secunde! Astfel, când vrei să afli dacă există o altă femeie în viața unui bărbat, cere-i telefonul să trimiți un mesaj unei prietene sau să suni pe cineva. Dacă ți-l dă imediat, are ochi doar pentru tine. Dacă, însă, găsește o scuză, sunt șanse mari ca el să își împartă viața și cu altcineva, nu doar cu tine.

Potrivit experților, cel mai bun moment în care poți afla dacă te înșală este în vacanță. Dacă are o amantă, va trebui să mențină legătura cu ea la telefon sau chiar să o ia cu el și să o cazeze într-o cameră învecinată, așa că sunt mari șanse să îl prinzi. Iată câteva lucruri la care să fii atentă, potrivitsursei citate.

Este stresat sau pare răvășit după ce vorbește la telefon?

Se oferă să facă el cumpărăturile sau merge prea des să alimenteze? S-ar putea să fie din cauză că are nevoie să se întâlnească cu cealaltă femeie.

Este foarte atent cu telefonul lui?

Își ia telefonul peste tot, inclusiv la baie?

Are mereu căsuța de mesaje sau de apeluri goală?

Găsește scuze ca să rămână în cameră când tu vrei să mergeți să vizitați diverse locuri sau pregătești activități pe care să le faceți împreună?

Deodată începe să alerge dimineața și spune că vrea să fie singur?

Taguri articol
înșelatIubitFemeieCauzăActivitățiScuzeAmant


12
Pagina a fost generata in 0.1514 secunde