Cum pot câștiga bani tinerii? Au nevoie doar de o... idee!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Competiție cu premii de 5.000 de euro la Constanţa! Cum pot câștiga bani tinerii? Au nevoie doar de o... idee!
Educație 18 Aprilie 2018 / 18:03 499 accesări 0 comentarii

Tinerii constănțeni sunt invitați să participe la un seminar și apoi la un concurs internațional de... idei cu impact social. Social Impact Award a lansat cea de a șaptea ediție a competiției internaționale care susține tinerii profesioniști, studenții și elevii care vor să devină antreprenori sociali. Tinerii care își doresc să schimbe probleme sociale curente într-un mod inovativ sunt așteptați să aplice până pe 15 mai. Și anul acesta, participanților li s-a pregătit un program educațional complex, premii în bani, spațiu de lucru și conectare, astfel încât ideile lor să se transforme în proiecte concrete.

Pe 23 aprilie, cu sprijinul Universităţii Ovidius, UN Youth Association of Romania – Constanța Branch şi AIESEC, Social Impact Award vine în Constanţa. Echipa Social Impact Award organizează în parteneriat cu Rompetrol un workshop de „Idea Generation”, la Universitatea Ovidius, sala Umberto Eco, campus corp A, etaj 2, începând cu orele 12:00. La workshop va participa Florin Ghindă, antreprenor social şi co-fondator RomâniaPozitivă.ro care a transmis peste 10.000 de ştiri de bine despre ţară. Florin s-a inspirat din călătoriile sale în India şi este trainer cu peste 12 ani de experienţă, având ca arii principale de expertiză solution thinking (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor) şi comunicarea în echipă. Pagina evenimentului poate fi găsită la adresa următoare: https://www.facebook.com/events/250676108816765/.

Acest workshop se adresează persoanelor care vor să descopere cum pot câștiga în cadrul SIA unul dintre cele 3 premii de 1500 €, mentorat, conectare, spațiu de lucru sau șansa de a participa la SIA International Summit din Tbilisi, Georgia şi o vizită de 3 zile la Academia Red Bull Amaphiko 2019, în Africa de Sud. Mai mnult, și celor care sunt în căutare de idei de proiecte prin care să creeze impact social, vor să cunoască alți tineri care au interese similare și, de asemenea, vor să decopere instrumente utile în dezvoltarea și testarea ideilor lor.

După definitivarea workshop-urilor în țară și primirea aplicațiilor, juriul va selecta 15 idei de proiecte care vor intra într-o etapă de dezvoltare și incubare a ideilor pe parcursul verii.

Pe 3 octombrie, un juriu format din experți în antreprenoriat social va acorda 3 premii de 1.500 de euro, la care se adaugă premiul de popularitate în valoare de 500 de euro, desemnat prin votul comunității. Câștigătorii vor primi și burse de participare la Social Impact Award International Summit, care va avea loc la începutul lunii noiembrie, la Tbilisi, Georgia.

Platforma de înscriere, disponibilă până pe 15 mai, este primul pas către o experiență de învățare completă, care își propune să transforme tineri cu potențial în antreprenorii de impact de mâine. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Social Impact Award.Pagina a fost generata in 0.1477 secunde