Cum poți deveni mai frumoasă cu... bicarbonat de sodiu!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum poți deveni mai frumoasă cu... bicarbonat de sodiu!

Lifestyle 07 Ianuarie 2018 / 16:41 672 accesări

Chiar dacă în majoritatea cazurilor îl folosim pentru a crește aluatul, bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat pentru a elimina mirosurile de pe covoare, haine și suprafețe din casă și albește eficient hainele. Mai mult, poate îmbunătăți în mod semnificativ frumusețea, deoarece este un produs estetic natural puternic.

Iată unele dintre utilizările pe care, probabil, nu le știați:

Elimină transpirația

Utilizați-l pentru a face un deodorant de casă natural care vă va menține subrațul proaspăt pentru câteva ore. Doar amestecați câteva picături din uleiul esențial preferat cu 4 linguri de bicarbonat de sodiu. Apoi, utilizați această combinație pe axile pentru a distruge bacteriile care sunt cauza mirosului nedorit.

Îndepărtează mirosul corpului

Adăugați o ceașcă mică de bicarbonat de sodiu în baie și înmuiați-vă în ea timp de cel puțin o jumătate de oră. Umpleți cada de baie ca să neutralizați mirosurile proaste și eliberați pielea grasă. Luptă împotriva bacteriilor și a acizilor. Pentru a înmuia pielea, repetați această baie o dată sau de două ori pe săptămână.

Piele moale

Adăugați bicarbonat de sodiu în apă și săpun și masați picioarele și mâinile cu amestecul obținut pentru a hidrata pielea. Apoi, spălați-o!

Unghii sănătoase

Aplicați un amestec din 3 părți de bicarbonat de sodiu cu 1 parte de apă pe unghii pentru a face unghiile și cuticulele mai sănătoase. Clătiți amestecul după aplicare.

Împrospătează respirația

Adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă și amestecați până se dizolvă. Faceți gargară cu acest amestec pentru a distruge bacteriile, pentru a trata respirația urât mirositoare și pentru a dezinfecta gâtul și cavitatea bucală. Repetați în fiecare zi.

Păstrează părul sănătos și curat

Șampoanele comerciale și balsamurile sunt încărcate cu substanțe chimice nocive care distrug echilibrul scalpului și slăbesc părul. Cu toate acestea, o dată pe lună, utilizați bicarbonat de sodiu, pentru a menține scalpul și părul sănătos.

Albirea dinților

Tuburile cu pastă de dinți pentru albire conțin întotdeauna bicarbonat de sodiu. Dacă îl amestecați cu peroxid de hidrogen, veți obține un agent puternic de albire naturală. Utilizați-l o dată pe săptămână, pentru a evita deteriorarea smalțului dinților.

Taguri articol


12