Cum pregătești acasă crema de brânză cu mărar?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cum pregătești acasă crema de brânză cu mărar?
Culinar 24 August 2016 / 16:45 5613 accesări 0 comentarii

Dacă vrei o alternativă mai sănătoasă și mai ieftină pentru crema de brânză din comerț, poți să îți pregătești acasă acest preparat rapid și mult mai fresh. Pentru a pregăti acest preparat aveți nevoie de 350 de grame de brânză proaspătă de vaci, bine scursă de zer, 2 - 3 legături de ceapă verde, 1 - 2 legături de mărar, 100 de grame de smântână, sare și piper alb după gust. Legumele se curăță, se spală și se zvântă de apă și se toacă, iar brânza se lasă la scurs pentru că apa în exces va face crema să nu mai aibă consistența optimă. Într-un blender se pun toate ingredientele: brânza, presărată cu sare și piper după gust, ceapa verde și mărarul, iar la final se adaugă smântâna. Toate ingredientele se pasează bine până când compoziția devine omogenă și cremoasă și, după gust, se mai poate condimenta puțin. Se servește cu legume sau cu felii de pâine prăjită.



Pagina a fost generata in 0.1262 secunde