Cum să construiți modele LEGO ca un profesionist

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum să construiți modele LEGO ca un profesionist

Lifestyle 23 Martie 2021 / 21:06 629 accesări

Cum abordează un constructor LEGO profesionist proiectarea și construirea modelelor LEGO?

După cum știți, LEGO vine în diferite teme și seturi pentru a crea structuri pre-proiectate, cum ar fi seturile NinjaGo dar și clădiri, mașini, avioane și inclusiv creații proprii. Indiferent dacă este vorba de a încuraja copiii cu anumite abilități în ceea ce privește creativitatea sau dacă vă interesează personal ideea construcției de modele LEGO, câteva sfaturi de bază ale constructorilor profesioniști LEGO ar trebui să vă ajute să proiectați și construiți prima dvs. capodoperă.

Inspirația este esențială. A lua o decizie asupra a ceea ce doriți să construiți este primul pas în procesul creativ. Clădirea Empire State s-ar putea să nu fie cea mai ușoară construcție LEGO, dar propria casă poate fi subiectul perfect pentru a vă pune în mișcare imaginația. De fapt, o mulțime de fani LEGO încep cu construirea liberă, recreându-și propria casă din LEGO. În general, clădirile sunt mai ușor de realizat, deoarece au o formă relativ simplă (cu excepția cazului în care, desigur, locuiți într-o casă sau palat impunător) și constituie un bun punct de plecare pentru începătorii în modele LEGO.

Desenarea clădirii sau a obiectului pe care intenționați să-l realizați din LEGO vă poate fi de ajutor. Nu trebuie să fiți Van Gogh pentru a face o schiță a fiecărei părți a structurii. Dacă sunteți priceput la desenarea la scară, acest lucru poate fi un beneficiu real. Dacă lucrați cu copii, ar trebui să fie și ei implicați în acest proces, oferindu-vă ocazia de a participa la o educație subtilă de matematică și unghiuri!

Veți avea nevoie de puțină cercetare cu privire la tipurile de elemente LEGO disponibile pentru proiectul dvs. - ferestre, uși etc. dacă construiți o clădire sau roți, parbrize și elemente motor dacă construiți un vehicul. De fapt, s-ar putea să vă fie mai ușor să porniți de la o fereastră sau ușă disponibilă pentru a calcula dimensiunea modelului LEGO. Puteți cumpăra elemente LEGO online sau la magazinul local LEGO, care vă vor fi utile pentru proiecte mai mari.

O mare parte a procesului de proiectare este încercarea și eroarea - chiar și pentru constructorii profesioniști. Chiar dacă faceți o schiță a modelului pe care intenționați să îl construiți și achiziționați toate părțile de care credeți că veți avea nevoie, este posibil să întâmpinați în continuare probleme de proiectare. Sau vă puteți răzgândi cu privire la o anumită secțiune. Încercați să construiți cel puțin o secțiune a proiectului din colecția dvs. actuală LEGO (chiar dacă piesele și culorile nu sunt ideale) și / sau să utilizați LEGO Digital Designer (un software gratuit descărcabil de la LEGO) înainte de a începe să cumpărați o grămadă de elemente LEGO noi. De asemenea, puteți pune întrebări pe forumurile și blogurile LEGO pentru a vă inspira sau pentru a rezolva o anumită problemă de proiectare.

Când vine vorba de modelul final LEGO, un aspect ușor de trecut cu vederea este spațiul. Chiar și înainte ca un model LEGO să fie construit complet, acesta va ocupa de obicei destul spațiu - de obicei sub forma unei aglomerații de cărămizi LEGO împrăștiate peste tot. În mod ideal, ar trebui să dedicați o cameră întreagă proiectului dvs. LEGO, dar dacă acest lucru nu este posibil, poate fi necesar să vă eliberați spațiu într-o altă cameră sau în garaj. Dedicați cel puțin o masă mare proiectului LEGO, cu câteva sertare sau coșuri de plastic pentru a păstra piesele înăuntru. Astfel, puteți menține dezordinea la minimum și, de asemenea, să mențineți proiectul la distanță de mâinile micuțe care pot apărea în peisaj.

Construcția unui model LEGO este captivantă și cu siguranță vă va ține ocupat pentru o perioadă considerabilă de timp. De asemenea, s-ar putea să descoperiți că sunteți mai mult decât pasionat și, odată finalizat primul model, veți fi în căutarea unei inspirații suplimentare. Următorul model LEGO pe care îl construiți ar putea fi la o scară mai mare, mai detaliat și mai complex. Orice ați alege, primul model va fi probabil urmat de ceva mai mare și mai bun și se poate dezvolta într-o pasiune pe tot parcursul vieții.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2208 secunde