Cum să scapi de datorii mai ușor, prin creditul de refinanțare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum să scapi de datorii mai ușor, prin creditul de refinanțare

17 Iunie 2024 / 11:59 151 accesări

Ai în derulare mai multe credite și îți este din ce în ce mai greu să plătești ratele? Creșterea inflației a adus după sine și creșteri ale dobânzilor la credite, iar cei care aveau deja împrumuturi în bancă se confruntă acum cu o valoare mai mare a ratei lunare. Dacă nu ai găsit până acum o soluție care să te ajute să-ți plătești mai ușor datoriile, este momentul să iei în considerare o refinantare credit.

Refinanțarea prin creditul de nevoi personale îți oferă numeroase avantaje care pot îmbunătăți semnificativ situația financiară a familiei tale. Iată care sunt cele mai importante motive pentru care trebuie să alegi creditul de refinanțare!

Vei avea o dobândă mai mică

Accesând creditul de refinanțare de la BCR, ai o dobândă avantajoasă, de doar 6,25% pe an, rate fixe garantate și comision de administrare zero. Dacă ai credite cu dobândă variabilă, pe care le-ai obținut cu ani în urmă și a căror rată a crescut, acum ai șansa să obții o dobândă mai mică, prin refinanțare, și să beneficiezi de scăderea ratelor și de reducerea implicită a costului total al creditului.

Vei avea o singură rată de achitat lunar

Prin refinanțare ai posibilitatea să consolidezi toate datoriile într-un singur împrumut și astfel vei avea de plătit o singură rată lunară și nu mai multe. Tot ce trebuie dă faci este să-ți deschizi un cont online și poți să accesezi creditul ușor, din aplicație. Noile condiții pentru creditul de nevoi personale de la BCR sunt mai favorabile, iar acest lucru te va ajuta să faci economii și să-ți gestionezi mai bine bugetul.

Ai condiții flexibile de rambursare

Atunci când îți personalizezi creditul, poți alege o perioadă de rambursare care se potrivește cel mai bine cu bugetul tău și cu disponibilitatea de plată. O perioadă de rambursare mai lungă va reduce rata lunară, în timp ce una mai scurtă va reduce costul total al creditului.

Poți obține sume mai mari

Refinanțarea prin creditul de nevoi personale poate oferi acces la sume mai mari decât creditele inițiale. De exemplu, accesând creditul de nevoi personale de la BCR, poți obține până la 180.000 lei, sumă care îți poate fi de folos mai ales dacă ai nevoie de fonduri suplimentare pentru alte cheltuieli neprevăzute sau pentru a face investiții absolut necesare.

Refinanțarea prin creditul de nevoi personale poate aduce numeroase avantaje, de la reducerea ratei dobânzii și consolidarea datoriilor, până la îmbunătățirea scorului de credit și accesul la sume mai mari de bani. Prin evaluarea atentă a opțiunilor și consultarea unui expert, vei optimiza situația financiară a întregii familii și te vei bucura de economii semnificative. Ia în calcul această soluție și scapă de datoriile pe care îți era greu să le plătești.Ştiri recomandate

12