Cum să vă alegeți crema antirid în funcție de vârstă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum să vă alegeți crema antirid în funcție de vârstă

Lifestyle 14 Octombrie 2020 / 11:06 563 accesări

Nu există femeie care să nu își dorească să își păstreze frumusețea, fermitatea și elasticitatea pielii din tinerețe. Pentru a păstra caracteristicile tenului sănătos și frumos trebuie să alegem produse potrivite tipului nostru de ten. Așa cum putem să îmbunătățim aspectul pielii cu ajutorul cremelor, serumurilor și gelurilor de curățare, la fel putem să o și îmbătrânim în cazul în care utilizăm produse necorespunzătoare nevoilor tenului dumneavoastră într-o anumită etapă din viață.

De-a lungul timpului, odată cu înlocuirea celulelor pielii și cu generarea unor celule noi, anumite produse care funcționau în trecut pentru dumneavoastră s-ar putea să nu mai fie potrivite acum. Ne aflăm într-o continuă schimbare și într-o constantă modificare, tocmai de aceea este necesar să înlocuim produsele de skincare o dată cu trecerea timpului.

Însă, care este cea mai buna crema antirid pe care o putem alege în funcție de vârsta pe care o avem? În mijlocul zgomotului de marketing și al lansărilor de produse, cum vă asigurați că oferiți tenului dvs. ceea ce el are cu adevărat nevoie? Cum alegeți un produs care să abordeze în mod eficient problemele pielii?

Una dintre cele mai simple modalități de a face acest lucru este în funcție de vârsta pe care o aveți. Pe măsură ce înaintați în viață, pielea trece prin diferite etape și are cerințe diferite de care trebuie să țineți cont.

Este posibil să nu știți dacă tenul dvs. este gras sau mixt, uscat sau sensibil, dar dacă alegeți un produs în funcție de vârsta dvs., acesta va fi probabil o alegere bună. Desigur va poate ajuta si daca urmati o dieta, cum ar fi dieta daneza in timp ce aplicati crema.

Cremă antirid 30+

Când ați atins vârsta de 30 de ani o să puteți observa primele semne de oboseală, primele linii fine și chiar riduri. În acest punct din viață trebuie să căutați produse care să vă revitalizeze pielea, să vă revigoreze tenul și să vă mențină elasticitatea țesutului.

Medicii dermatologi recomandă să aplicați crema antirid dimineața și seara, după ce vă demachiați tenul în profunzime. O cremă bună pentru femeile care au trecut de 30 de ani trebuie să relaxeze fibrele de colagen și elastină, acestea fiind responsabile pentru apariția ridurilor și a liniilor de expresie. De asemenea, o cremă care poate hidrata instantaneu pielea este de dorit deoarece un ten hidratat este un ten sănătos.

Mai mult decât atât, o cremă cu polifenoli ar fi extrem de bună în această etapă e vieții deoarece previne pierderea energiei celulare și ajută la promovarea regenerării epidermei.

Cremă antirid 45+

Începând cu vârsta de 45 de ani, pielea începe să-și piardă elasticitatea și tinde să fie mai uscată și mai mată. Cea mai buna crema dupa 40 de ani va reda fermitatea și strălucirea.

În acest moment al vieții trebuie să intre în joc o cremă de zi și o cremă de noapte. Noaptea tenul se relaxează, iar crema poate intra mai repede în piele.

Ideal ar fi să găsiți o cremă antirid care să protejeze fibrele de elastină și să inhibe micro-deteriorarea care încurajează, de fapt, apariția ridurilor. Un exemplu bun este perle bleue active retention age.

După ce ați aplicat crema atirid o să observați că pielea este hidratată și se simte mai moale, iar în timp liniile fine și ridurile sunt vizibil reduse cu o utilizare continuă.

Cremă atirid 60+

Începând cu această vârstă, ridurile devin mai vizibile, deoarece volumul și suplețea epidermei scad. Produsul ideal va reda volum și vitalitate feței dumneavoastră, fiind, de asemenea, recomandat să aveți inclus în rutina zilnică o cremă antirid pentru zi și una pentru noapte.

Cremele antirid pentru femeile de peste 60 de ani trebuie să conțină ingrediente de umplere a pielii care intensifică producția de acid hialuronic și oligozaharide care să fortifice țesuturile.

Cremă antirid 70+

Nu există vârstă care vă permite neglijarea tenului, iar femeile de peste 70 de ani ar trebui să acorde la fel de multă atenție pielii lor la fel cum acordă una de 30 de ani.

La această vârstă pielea este cea mai subțire și mai fragilă. Produsele ideale pentru îngrijirea pielii sunt deci cele care regenerează și întăresc sistemul de apărare al pielii.

Căutați produse care ajută la refacerea umidității naturale și la protejarea epidermei. De asemenea, tratamentele cu bizaharide sunt indicate acum deoarece sunt cele care reglează funcționalitatea celulelor și măresc grosimea pielii.

După ce ați determinat ce fel de cremă se potrivește vârstei dumneavoastră este important să o includeți în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Crema se aplică în cantități mici prin mișcări circulare până la absorbția completă în piele.

Nu uitați de gât și decolteu deoarece, la fel ca tenul, și acestea necesită o îngrijire adecvată.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2 secunde