Cum să-ți alegi geanta potrivită, de ce să ții cont și cum să o porți?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum să-ți alegi geanta potrivită, de ce să ții cont și cum să o porți?

Lifestyle 28 Martie 2023 / 13:50 1612 accesări

Geanta în ținuta unei femei va fi mereu „le pièce de résistance”, elementul central sau cireașa de pe tort. De ce? Pentru că este un accesoriu pe cât de util, pe atât de frumos, completând ținuta. În geantă poți să depozitezi machiaje de mici dimensiuni, portofelul sau cheile de la mașină.

O geantă potrivită poate face dintr-o ținută simplă și într-o culoare, o ținută rafinată. Sau, mai există posibilitatea ca hainele și accesoriile pe care le porți să fie ravisante, dar să-ți fi ales geanta greșită.

Inițial purtate de către bărbați, ca și alte articole specifice femeilor, gențile evoluează constant. Cu toată această evoluție alertă a lor trebuie să încercăm să ținem pasul. În acest articol vorbim despre categorii de genți, după ce să te ghidezi și câteva recomandări.

Categorii de genți

Există două mari categorii de genți, cele de seară și cele de zi. Cele de zi sunt de obicei mai spațioase, iar cele de seară sunt mai mici și mai rafinate. Nu-ți spunem mai multe și te lăsăm să citești în cele ce urmează.

Geanta de zi este de obicei mai mare, este compartimentată diferit sau are alte imprimeuri. Un exemplu de geantă ideală pentru zi, care are deja un model recunoscut de către mulți este geanta Michael Kors. O altă geantă de zi cu un imprimeu specific și deja consacrat este o geantă Guess. Acestea sunt doar două exemple de genți de zi ideale pentru tine.

Geanta de seară este puțin mai diferită decât cea de zi. Ea mai este cunoscută și sub denumirea de clutch sau poșetă. Geanta de seară are dimensiuni reduse, stil diferit și materialele diferă comparativ cu cea de zi. Și aici poți alege o geantă Guess sau Michael Kors pentru serile care ai vrea să nu se mai termine. Față de geanta de zi, cea de seară nu este atât de spațioasă. În ea poți pune doar câteva lucruri de strictă necesitate, cum ar fi un ruj, portofelul sau medicamente.

În funcție de ce să îți alegi viitoarea geantă, indiferent de ocazie?

Pe piață există multe opțiuni când vine vorba de genți. Nici nu este de mirare că îți ia atât de mult până să te hotărăști asupra unui model. Totuși, încerăm să te ajutăm cu câteva aspecte pe care să le ai în vedere.

Mărimea genții

Dacă vorbim despre gențile de zi, ele se găsesc în cele mai multe mărimi. Există genți mari, medii sau mici. Înainte să le alegi, gândește-te ce ai vrea să cari în ea. De exemplu, dacă ești studentă, vei avea nevoie de o geantă spațioasă în care să încapă caiete, cărți sau un laptop.

Dacă ne întoarcem privirea asupra genților de seară, mărimea nu ne mai pune probleme. De obicei, cele de seară sunt mici, pentru a pune în valoare o ținută elegantă. Dacă alegi o ținută all black pentru o seară în club, orientează-te către o geantă Guess mică sau poate chiar un plic.

Materialul trebuie să fie de calitate

Atunci când îți alegi o geantă, fie ea de zi sau de noapte, vrei ca aceasta să reziste în timp. Cum calitatea costă în general, nici gențile de calitate nu vor fi ieftine. Pentru calitate garantată îți poți îndrepta atenția către o geantă Guess de piele. De ce pielea este atât de bună? Pentru că este un material rezistent.

Stilul tău

Dacă îți place eleganța, misterul și te îmbraci în negru, indiferent dacă e zi sau e noapte, alege o geantă la fel. O geantă Guess din piele neagră este alegerea perfectă. Dacă ești o fire expansivă, radiezi pe orinde mergi și te îmbraci colorat, geanta Guess neagră nu este potrivită. Alege-ți o geantă care să fie în ton cu personalitatea și spiritul tău. O geantă într-o culoare aprinsă se va integra perfect.

Cum alegi geanta potrivită pentru diferite ținute?

Dacă am vorbit mai sus despre cum să alegi geanta potrivită în funcție de ținută, vom încerca să dezvoltăm puțin.

Dacă ești o fire retrasă, care preferă să nu intre în contact cu prea multă lume în drum spre birou, probabil că alegi ținute black and white. La astfel de ținute ar fi potrivită o geantă din piele crem, spre exemplu.

Dacă rochiile colorate și lejere ți-au acaparat șifonierul și pantofii colorați pantofarul, alege o geantă mică de culoare roz. Îți va completa ținuta foarte bine și îți va da o stare de bine.

Dacă ești genul care vrea să se simtă comodă oriunde merge, probabil că alergi în fiecare zi. Stilul tău de viață este foarte alert, așa că nu ai nevoie de obstacole care să te împiedice, cum ar fi o geantă mare. O geantă Guess mică este potrivită pentru a-ți ține telefonul, portofelul și poate cheile de la mașină.Ştiri recomandate

12