Cum se lucrează la SCJU şi UPU în minivacanţă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cum se lucrează la SCJU şi UPU în minivacanţă
Sănătate 10 August 2018 / 16:38 1546 accesări 0 comentarii

Conducerea Spitalulului Clinic Județean de Urgență (SCJU) "Sf. Apostol Andrei" Constanța informează pacienții că în zilele de 15, 16 și 17 august 2018 asistența medicală de urgență va fi asigurată de Unitatea Primiri Urgențe din cadrul SCJU. Potrivit legii,nu beneficiază de zile libere acei salariați din sistemul public în care activitatea nu poate fi întreruptă, avându-se în vedere specificul acesteia. Astfel, activitatea din UPU nu va fi afectată de minivacanța care urmează.

În intervalul 15-19 august, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) nu va avea program cu publicul. Măsura respectă prevederile art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, dar și Hotărârea Guvernului nr. 595/07.08. 2018, potrivit căreia zilele de 16 şi 17 august 2018 sunt zile libere (cu recuperare) pentru salariații din sectorul public. Programul cu pacienții, în Ambulatoriul de Specialitate, va fi reluat luni, 20 august 2018.

În același timp, conducerea SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța a luat măsurile necesare pentru asigurarea stocului de medicamente necesar acestei perioade. „Facem apel la turiști, dar și la constănțeni să fie prudenți în trafic, să evite expunerea excesivă la soare și să aibă o alimentație echilibrată, pentru a se bucura o minicavanță reușită”, se arată într-o informare a SCJU.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1893 secunde