Cum va arăta City Park Mall după extindere

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum va arăta City Park Mall după extindere

Lifestyle 11 Martie 2016 / 16:52 8806 accesări

După extindere, City Park Mall va avea mult mai multe spații comerciale și o parcare mai generoasă (sursa foto: Claboo Media)

După extindere, City Park Mall va avea mult mai multe spații comerciale și o parcare mai generoasă (sursa foto: Claboo Media)

Lucrările de extindere a centrului comercial City Park, din zona parcului Tăbăcărie, au stârnit curiozitatea și interesul multor constănțeni, mai ales în rândul celor dornici de cumpărături. Conform proiectului, după finalizarea lucrărilor, centrul comercial va include noi magazine, restaurante și o sală de fitness cu piscină. Nu vor lipsi nici locurile de parcare, mai ales pentru că în proiectul de dezvoltare este inclusă și extinderea parcării supraetajate cu încă două niveluri. Cu alte cuvinte, parcarea existentă va avea patru etaje, cu o capacitate totală de 900 de locuri. Aceasta este, însă, a doua etapă de extindere a mall-ului constănțean, după ce, în iunie, a fost finalizată prima etapă, ce a culminat cu inaugurarea primului cinematograf cu tehnologie 4Dx din afara Bucureștiului. Potrivit reprezentanților centrului comercial, valoarea investiției pentru cele două etape de extindere ajunge la 40 de milioane de euro. Suprafața totală este de 40.000 de metri pătrați, din care 21.000 de metri pătrați reprezintă doar aria închiriabilă, adică spațiile comerciale, de alimentație și de agrement propriu-zise. Până acum, ne puteam doar imagina cum va arăta viitorul mall. Dar cei de la Claboo Media au obținut imagini care prezintă cum va arăta centrul comercial după finalizarea extinderii. Tot ei au realizat fotografii din aer cu stadiul actual al lucrărilor. Un clip video cu evoluția reabilitărilor puteți urmări la adresele: www.claboomedia.ro sau https://www.youtube.com/watch?v=BnKSPmbapPU.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3079 secunde