Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarea perioadă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarea perioadă

Vremea 25 Ianuarie 2021 / 13:14 594 accesări

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în Dobrogea, vremea va reveni la parametri normali pentru această perioadă.

Astfel, dacă vremea va fi caldă în prima zi cu maxime medii de 10...11 grade, dar cu intensificări temporare ale vântului cu rafale ce vor atinge și depăși 55...65 km/h și izolat 70 km/h, ulterior, vremea se va răci, astfel încât temperaturile diurne vor tinde spre o medie în jurul a 2 grade (în 27 și 28 ianuarie), în timp ce media valorilor termice nocturne va coborî -4...-2 grade (în nopțile de 28 și 29 ianuarie).

Ulterior, până în data de 1 februarie, regimul termic va fi în creștere, astfel maximele vor ajunge în medie spre 10 grade, iar minimele spre o medie de 2...4 grade.

Apoi, va urma o nouă tendință de scădere treptată a temperaturilor, cele diurne urmând a se situa la medii de 4...5 grade, iar cele nocturne la medii în jurul a 0 grade.

În perioada 25 - 27 ianuarie se vor semnala precipitații pe arii extinse și local moderate și însemnate cantitativ, iar în restul intervalului, doar trecător și pe spații mai mici vor mai fi precipitații slabe.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2113 secunde