Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele două săptămâni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele două săptămâni

Vremea 01 Noiembrie 2022 / 15:55 1028 accesări

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în Dobrogea, în următoarele două săptămâni, vremea va fi caldă mai ales în prima parte a intervalului prognozat.

În prima zi a intervalului, media temperaturilor maxime va fi de 20...21 de grade, apoi va scădea spre 16 grade, în 1 noiembrie, pentru ca ulterior să crească spre 22 de grade, în ziua de 2 noiembrie.

După ziua de 2 noiembrie vremea se va răci din nou, astfel încât media maximelor va coborî treptat până spre 16 grade, în ziua de 6 noiembrie, valoare ce va fi de interes până în data de 10 noiembrie.

În ultimele zile ale intervalului, vremea se va răci din nou, de această dată, maximele urmând a coborî până spre medii în jurul a 12 grade. În intervalul 01- 06 noiembrie, temperaturile minimele vor fi cuprinse între 9 și 12 grade, în medie, cu cele mai mari valori în prima zi a intervalului, precum și în nopțile de 3, 5 și 6 noiembrie.

În perioada 7 -13 noiembrie, valorile medii ale temperaturilor minime vor fi mai mici decât cele din intervalul anterior și se vor situa între 6 și 8 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi redusă.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2836 secunde