Cum va fi vremea în Dobrogea, în următoarele două săptămâni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum va fi vremea în Dobrogea, în următoarele două săptămâni

Vremea 08 Ianuarie 2019 / 09:17 999 accesări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă prognoza de vreme pentru perioada 7 -20 ianuarie, în toate regiunile din ţară. În mai multe zone, temperaturile nocturne vor fi sub pragul de ger, în 8 și 9 ianuarie, cu temperaturi de - 14 grade.

În Dobrogea, vremea va fi rece în primele două zile, cu temperaturi maxime, în medie regională, în jurul a - 2 grade, după care în zilele de 9 și 10 ianuarie se va încălzi, iar media acestora va crește spre 4 grade.

Pe 11 și 12 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea din nou spre medii de 0 - 2 grade, apoi vor avea o ușoară tendință de creștere spre o medie de 4 - 5 grade, fiind apropiate de cele specifice perioadei.

Temperaturile nocturne vor fi preponderent negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa, în medie regională, între -4 și 0 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 ianuarie, când acestea vor tinde spre o medie în jurul a -6 grade.

În zilele 9 și 10 ianuarie, vor fi precipitații, local moderate cantitativ, în timp ce în restul intervalului acestea pot apărea doar trecător.12